Nàstic

1a CATALANA

El Blanes aconsegueix un bon punt al camp del Vic (1-1)

El Blanes aprofita les seves ocasions i obté un bon empat en la visita al camp del líder, el Vic

El Blanes es va mostrar resolutiu i va treure un punt del camp del Vic en un partit en què els seus rivals van tenir més ocasions de gol.

Els dos equips van començar forts, demostrant que volien aconseguir el triomf i creant ocasions de perill. Gradualment, els osonencs van anar agafant el domini de la situació, mentre que els selvatans es van fer forts al darrere i van buscar les seves possibilitats en els contraatacs.

Tot i jugar amb un home menys per l'expulsió de Gorka, els blanencs van saber esperar la seva oportunitat. I aquesta els va arribar en el minut 72, amb una rematada de Gerard en un servei de córner. Els vigatans no es van arronsar amb el desavantatge i van anar a buscar l'empat. Va ser Muñoz qui, després d'una centrada d'Almendros, va aconseguir empatar (83').

En la darrera acció del partit, el porter visitant Morales va ser expulsat per una falta a l'últim home de l'atac local. La falta, picada per Almendros, la va aturar Bassols, l'improvisat porter en els minuts finals.

VIC
1
BLANES
1
VIC:
Marc Coll, Casas, Marcel Verdaguer, Toni Espiñeira, Dot (Pol Coll, 74'), Oscar, Jordi Pla, Guillem (Muniesa, 67'), Soler, Cesc Pla (Santanera, 74') i Òscar Muñoz.
BLANES:
Morales, Pol, Dot, Ponsich, Aleix, Alberto (Pol Ros, 84'), Chema (Gerard, 68'), Cervantes, Ivi (Chava, 57'), Bassols i Gorka.
GOLS:
0-1 (72') Gerard. 1-1 (83') Òscar Muñoz.
ÀRBITRE:
Congost Larrosa.
T.G.:
Als locals Jordi Pla i Santanera, i als visitants Pol, Dot, Cervantes, Ivi i Chava.
T.V.:
Morales (Blanes) (92'), per vermella directa, i Gorka (Blanes), per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)