Nàstic

El canvi de rol de Bartolo, una qüestió de coordinació

Oliva justifica la redistribució de les tasques perquè faltava eficàcia

Bartolo fa ara informes i treballa en la reincorporació dels lesionats

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«Les declaracions de Xavi Bartolo [després del partit contra el Barça B] són un element més que demostra que no estàvem coordinats»
«Quan vaig arribar es van redistribuir provisionalment les tasques, però ampliant el cos tècnic es fa difícil. Havia de parlar amb dues persones del mateix i amb la mateixa intensitat. Hi ha maneres de ser més eficaç»

Joan Carles Oliva va tancar ahir la petita polèmica sorgida al voltant de la figura de Xavi Bartolo i el seu recent canvi de rol en el cos tècnic del Nàstic. Oliva va assegurar que no hi mala relació entre tots dos i que la redistribució de les tasques respon a qüestions d'eficàcia i de millor coordinació. El tècnic grana va explicar que quan va arribar al desembre al Nàstic ho va fer acompanyat d'una persona de la seva confiança, Ismael Mariani, perquè li fes d'ajudant. Oliva, però, no va voler imposar res i per això va redistribuir «provisionalment» les tasques, mantenint Bartolo com a «segon o tercer entrenador». Ha deixat passar cent dies per veure si la fórmula funcionava, i ha decidit fer una nova redistribució veient que fins ara ha faltat eficàcia. Amb dos ajudants, el procés de presa de decisions era més complicat i, a més, era fàcil que fallés la coordinació, tal com van demostrar, segons admet el mateix Oliva, les declaracions que va fer Bartolo després de la derrota al Miniestadi, en què va considerar que a l'equip li havia faltat ambició. Ara, Bartolo fa un informe setmanal de l'equip, elabora vídeos i treballa en la reincorporació dels lesionats. Ja no dirigeix l'escalfament dels partits, feina ara de Romà Cunillera, responsable de la preparació física en els entrenaments i que, per tant, segons Oliva, podia considerar que no se'l tractava amb justícia ja que no participava en els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)