Nàstic

El Nàstic vol un gran ambient dissabte contra el Tenerife en un partit «importantíssim»

El club el compara amb la visita de l'Elx del curs passat i regala dues entrades a cada abonat

Si som més... som millors! El nom amb què el Nàstic ha batejat la campanya per aconseguir un gran ambient al Nou Estadi en el proper partit de lliga, dissabte a la tarda contra el Tenerife (a les 6) ho diu tot. Desconvocada la vaga, finalment hi ha partit, i és «importantíssim», tal com va afirmar ahir Joan Carles Oliva i tal com l'ha qualificat el club, que el compara, pel que fa a la importància, amb el penúltim partit de la temporada passada contra l'Elx, en què un Nou Estadi ple de gom a gom va ser protagonista en la victòria que va servir al Nàstic per segellar la permanència, i per això vol aconseguir que dissabte hi hagi un ambient similar. De moment, regala dues entrades a tots els socis, corresponents a la mateixa zona de la localitat de l'abonat, i que ja es poden recollir a la botiga oficial i a les oficines i dissabte, fins a l'hora del partit, a les taquilles de l'estadi. A més, les penyes repartiran aplaudidors entre els aficionats per convertir el camp «en una festa». Els mateixos jugadors del Nàstic demanaran avui en una compareixença de premsa el suport de l'afició.

Tot i que en la recta final del campionat tots els partits són importants, Oliva remarca la importància del de dissabte, ja que admet que els tres punts servirien per deixar molt ensorrat un tercer equip, el Tenerife, amb l'Albacete i el Ponferradina amb un peu i mig a segona B. «El Tenerife sap que si perd serà molt difícil que ens pugui atrapar. Falten molts partits, però quedaria molt lluny», diu Oliva, que afegeix: «Per nosaltres ha de ser un punt d'inflexió i és un dia perquè l'afició estigui a prop de l'equip.»

LA CAMPANYA

Les iniciatives
Dues entrades de regal a cada soci
de la mateixa zona del carnet de l'abonat mentre en quedin existències.
3.000 aplaudidors
repartits per la federació de penyes per convertir l'estadi en una festa.
El precedent
Nàstic-Elx (2009/10):
Lluís Fàbregas va explicar que el club vol que dissabte es visqui un ambient similar al del Nàstic-Elx (3-1) de la temporada passada –en què l'equip grana va segellar la permanència en un Nou Estadi ple–, ja que la victòria contra un rival directe valdria mitja permanència a segona A.

Sergio Díaz, dubte seriós, i Tuni ja és un més

J.J.

Sergio Díaz i Felipe Sanchón no es van entrenar ahir amb el grup. Felipe segurament ja treballarà avui amb normalitat –l'equip fa un entrenament matinal a l'annex al Nou Estadi–, però la participació de Sergio Díaz en el partit contra el Tenerife és molt dubtosa. Rodri i Ruz són les dues baixes segures per lesió. El que podria tornar a la convocatòria és Tuni, que només ha participat en dos partits –pocs minuts–, i de l'últim ja en fa set setmanes. Oliva admet que es va precipitar fent-lo debutar, explica que ha preferit marcar-li uns terminis més còmodes assegura que ara ja és un més i que està a punt per competir amb Delporte per a la banda esquerra.

Fàbregas: «S'ha demostrat la poca fortalesa de la LFP»

J.J.

Lluís Fàbregas va admetre ahir que la suspensió de la vaga prevista per al cap de setmana era «previsible», ja que s'ha prioritzat el fet de no allargar la competició més del previst. El director general recorda que el Nàstic donava suport a la vaga perquè considera legítima la reclamació de la LFP –que els partits en obert també entrin dins del paquet dels de pagament, per incrementar els ingressos dels clubs– i diu que, tot i que no hi hagut vaga, «ara tothom coneix la reivindicació» i es mostra convençut que d'aquí a dos anys s'assolirà. Tot i això, Fàbregas lamenta la fractura que s'ha produït entre els clubs: «S'ha demostrat la poca fortalesa col·lectiva de la LFP.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)