Nàstic

Medina i la polivalència al servei del Nàstic

Per les circumstàncies del partit, ahir David Medina va fer un pas més en la seva faceta de jugador tot terreny. En el minut 86, després de l'expulsió de Rubén Pérez per protestar, el maresmenc va ser l'escollit per posar-se sota els pals i defensar la porteria grana. És la cinquena posició que ocupa en aquesta temporada. En concret, totes les defensives: porter, lateral dret, lateral esquerre, central i mig centre defensiu. Durant els nou minuts que va jugar en aquesta demarcació –quatre de temps reglamentari i cinc d'afegit–, el cert és que no va tenir gaire feina. Només una pilota sense perill que va recollir amb les mans, un servei de porteria i un refús llarg amb el peu. El motiu pel qual va acabar sota pals podria portar cua durant la propera setmana, ja que el gol de l'Elx i la posterior expulsió de Rubén Pérez va venir precedida d'una acció més que polèmica. El porter grana i també part de l'expedició del Nàstic es van queixar després del partit que l'acció del gol es va iniciar en una falta favorable al Nàstic, que va servir el local David Sánchez sense que l'àrbitre digués res. Això va desfermar l'ira del porter grana, que va veure dues grogues consecutives i va acabar perdent els papers, cosa que farà que es perdi el partit de la setmana que ve al camp de l'Osca.


Amb l'expulsió de Rubén Pérez per protestar, i els tres canvis fets, Medina va ocupar la porteria

De la Fuente i Cunillera, també al carrer

X.S.

La de Rubén Pérez no va ser l'única expulsió que va rebre ahir el Nàstic. L'actuació del col·legiat Ocón Arraiz no va agradar gens als grana, ja que en el minut 27 va expulsar l'entrenador de porters, Josep Ramón De la Fuente, per protestar. La darrera va coincidir amb la doble amonestació de Rubén i va ser per un altre membre del cos tècnic: Romà Cunillera, el preparador físic. Les airades protestes per l'acció en què s'origina el gol de l'Elx i la posterior vermella al porter grana en van ser la causa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)