Nàstic

Rubén arriba als 150 partits amb el Nàstic

Rubén Pérez va ser un dels protagonistes de la setmana, ja que va ser expulsat al camp de l'Elx, però el comitè de competició li va retirar la segona targeta groga gràcies al recurs presentat pel Nàstic. Finalment, per tant, Rubén va poder jugar ahir a Osca i va entrar en el selecte grup de jugadors que han disputat 150 partits amb la samarreta del Nàstic. «N'estic molt orgullós. Això significa que estic treballant bé i que la gent m'estima», va explicar el porter grana després del partit als micròfons de Tarragona Ràdio. A Rubén Pérez encara li queda un any de contracte amb l'entitat tarragonina, de manera que espera ampliar encara més aquestes xifres.

Rubén va arribar a Tarragona el gener del 2006, substituint Juanjo Valencia. Va tenir participació en la temporada de l'ascens a primera i en la màxima categoria. L'any del retorn a segona A va tenir la competència de Roberto, però en les tres últimes temporades ha estat indiscutible sota els pals de la porteria de l'equip grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)