Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

La competència més oberta

Mingo i Raúl Fuster alternen la titularitat al lateral esquerre, sobretot en la segona volta

Satisfet per l'èxit del recurs, el capità lamenta que sigui fàcil ensenyar targetes al Nàstic

Mingo
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Sempre és important que hi hagi molta competència. Si anem alternant tots dos vol dir que treballem bé i que estem a disposició del mister. Hem de continuar fent-ho per jugar»
«En el Madrid-Barça de l'altre dia es mataven i no els ensenyaven targetes. Els equips dèbils sempre en sortim mal parats; expulsar jugadors del Nàstic no porta conseqüències»
21
PARTITS
ha disputat Mingo aquesta temporada; Raúl Fuster, 15.

Una de les demarcacions del Nàstic amb més competència és el lateral esquerre. En la segona volta, Mingo i Raúl Fuster alternen la titularitat en aquesta posició, ja que el selvatà ha estat titular en set partits (21 en tot el curs) i el d'Elx, en 9 (15 en total). Mentre al lateral dret Xisco Campos és l'amo i senyor –Ruz i Fachan no tenen oportunitats i els pocs partits en què el mallorquí ha estat baixa Oliva ha preferit el comodí de David Medina–, a l'esquerra de la defensa hi ha més dubtes. Mingo admet que la competència és bona i que si Oliva fa jugar els dos futbolistes indistintament demostra que tots dos estan treballant bé i poden competir amb solvència. Mingo va ser habitual amb Luis César, però amb l'arribada de Joan Carles Oliva Raúl Fuster va guanyar protagonisme, sempre amb el permís de Mingo, que va recuperar la titularitat contra l'Alcorcón. El capità grana va ser expulsat en veure dues targetes grogues, però podrà jugar dissabte a Vila-real perquè el comitè li va retirar dimarts la segona targeta groga. «Tenia poques esperances, però si no es presenta recurs encara en tindria menys», va explicar ahir Mingo, content que el Nàstic fes les gestions per deixar l'expulsió sense efecte i que tingués èxit. El lateral esquerre selvatà recorda que el Nàstic no és un equip violent i que té el problema que als àrbitres els costa poc ensenyar targetes als equips més modestos, ja que no els porta conseqüències.

Sigui com sigui, Mingo espera mantenir la titularitat dissabte a Vila-real, on Joan Carles Oliva podria repetir l'onze. De totes maneres, encara que jugui els set partits que falten per acabar la temporada, Mingo no podrà superar la temporada amb més partits disputats des que està al Nàstic. Va ser la 2008/09, amb 29.

Joan Carles Oliva: «Som un equip sa»

Tant Mingo com Joan Carles Oliva opinen que si el comitè de competició ha perdonat aquests últims mesos les expulsions de Mairata a Girona, Rubén Pérez a Elx i Mingo contra l'Alcorcón és perquè era el més just. Oliva, com el capità, considera que el Nàstic no mereixia tantes expulsions: «Som un equip sa. La nostra agressivitat és dins del joc, és intensitat. No som violents.» El Nàstic ha passat en poc temps de veure com els recursos presentats contra les sancions no prosperaven mai a tenir èxit en aquestes gestions. Excepte Sergio Díaz, que va veure dues targetes grogues a Vallecas, els últims expulsats de l'equip tarragoní no han estat sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)