Nàstic

Eloy Gila: «Les necessitats s'han de notar»

Eloy Gila, cada cop més decisiu, creu que el fet que el Nàstic s'hi jugui més ha de decantar la balança

Eloy Gila repetirà avui titularitat, com els altres seus deu companys que van jugar de titulars contra l'Alcorcón, i intentarà marcar per tercer partit consecutiu. Els anteriors dos gols, al camp de l'Osca (1-1) i diumenge passat (2-0) han estat clau perquè el Nàstic hagi sumat quatre punts en les dues últimes jornades, i l'exjugador de la Grama s'està confirmant de mica en mica com un dels jugadors més en forma de l'equip. Cada cop més protagonista, Eloy Gila es mostra recelós del Vila-real B, tot i que és conscient que el Nàstic ha de saber imposar les seves majors urgències: «No em refio gaire dels equips que no s'hi juguen res, ja que a vegades penses això i surten a mossegar, però s'ha de notar que nosaltres estem més necessitats i que ens hi juguem més.»

Preguntat per l'avís que va donar Oliva, que va afirmar que veu els jugadors una mica precipitats, el davanter grana, autor de cinc gols al llarg de la temporada i segon màxim artiller del Nàstic només darrere de Powel, va reconèixer que l'equip potser està un pèl en tensió: «Sortim una mica pressionats i quasi sense marge d'error i potser a dalt sí que hem d'estar més tranquils i no tan precipitats; crec que és una causa de la necessitat i sí que hem de jugar més solts.» Eloy Gila també va assegurar que, si fos per ell, saltaria demà al camp sense conèixer el resultat del Salamanca contra l'Elx: «Prefereixo aïllar-me i centrar-me en el meu partit.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)