Nàstic

El Nàstic vol continuar la seva progressió al camp del Vila-real B

Acabada la mala ratxa, el Nàstic busca ara el segon triomf seguit

Visita el filial del Vila-real, que ja té fets gairebé tots els deures

Oliva repetirà el mateix onze pel qual va apostar contra l'Alcorcón

El Nàstic va trencar la setmana passada la mala ratxa en derrotar amb solvència a casa l'Alcorcón i ara visita el Vila-real B amb l'objectiu de continuar la seva progressió i aconseguir la segona victòria consecutiva, que posaria fi a una dinàmica força negativa a fora. I és que en els últims quatre desplaçaments, els d'Oliva només han obtingut un punt de dotze: Derrota al Miniestadi contra el Barça B, a Còrdova i al camp de l'Elx, i un empat a El Alcoraz contra l'Osca.

La victòria permetria al Nàstic mantenir com a mínim la distància de quatre punts respecte als llocs de descens o fins i tot ampliar-la si el Salamanca, que rep l'Elx dues hores abans, ensopega. La jornada, doncs, es presenta clau ja que depenent del resultats el conjunt grana es podria tornar a complicar la vida o fer un pas gairebé definitiu cap a la salvació. El que és clar és que serà vital afrontar la propera setmana –amb tres partits, contra el Granada, al camp del Recre, i contra el Betis– amb el màxim avantatge de punts possible respecte a la zona de perill. Per contra, el que es juga ben poca cosa és el Vila-real B, que amb els deures fets –12 punts el separen del descens– només aspira a intentar acabar al més amunt possible. Si té un bon dia, però, podria amargar la vida a qualsevol, com va comprovar la setmana passada el Tenerife, que a casa no va saber imposar les seves majors urgències. Precisament a les Canàries, els de la Plana es van refer, trencant una sèrie de cinc derrotes consecutives.

Oliva està molt satisfet amb la feina de l'equip i ahir ja va confirmar que tornarà a repetir l'onze pel qual va apostar diumenge passat contra l'Alcorcón. Així, Mingo, que veia aquesta setmana com el comitè li retirava una groga, Rodri i Eloy Gila, les principals baixes contra el conjunt madrileny, tornaran a ser titulars. De fet, el tècnic lleidatà ha convocat els mateixos homes, amb l'única excepció de Miki Martínez, que entra pel lesionat Delporte, baixa juntament amb Morán i Sergio Díaz. D'altra banda, el Vila-real B té les baixes de Truyols i Marcos Gullón però recupera Mano i Gerard Bordas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)