Nàstic

El nou rol de Fernando Seoane

Després de jugar només 10 minuts en tres jornades, té tots els números per tornar a l'onze

Joan Carles Oliva ha apostat en les tres últimes jornades per Rodri i Bergantiños per ocupar el doble pivot, però contra el Granada, a causa de la clàusula de la por imposada pel conjunt andalús a Bergantiños –que també està sancionat–, haurà de variar aquesta elecció. I Fernando Seoane, que en les últimes tres jornades només ha jugat deu minuts –contra l'Alcorcón i amb inferioritat numèrica per l'expulsió de Mingo– té tots els números per tornar a l'onze. Després de ser un fix tant per a Luis César com per a Oliva, Seoane s'ha vist relegat a la suplència en les últimes setmanes, però ara té l'oportunitat de tornar a convèncer el tècnic i recuperar un lloc en l'onze. «Ara no estic jugant, però és important que hi hagi molta competitivitat i si em toca jugar, tot i que el tècnic també ha estat provant amb Miki [l'ex del Lleida també podria ser el relleu de Felipe], ho intentaré fer el millor possible», va afirmar ahir el migcampista gallec.

Seoane també es va referir al fet que aquesta jornada, com ha succeït en les dues anteriors, el Nàstic hagi de jugar després que el seu perseguidor, el Salamanca: «M'és indiferent jugar abans o després, però seria millor jugar a la mateixa hora i no haver d'estar pendent del seu resultat.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)