Nàstic

La plantilla del Nàstic fa dos mesos que no cobra

Morán revela que la plantilla no ha rebut les dues últimes nòmines

Fàbregas lamenta que s'hagi fet pública la notícia i creu que «ara no tocava»

El director general afirma que es pagarà el que es deu abans d'acabar el curs

Fernando Morán
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«Ara hi ha problemes d'ingressos i hem de saber-ho portar; fer foc no és positiu, tots hem de sumar i quan acabi la temporada ja exigirem el que toqui»
«Un s'entrena al màxim i, si no, que li ho preguntin al Rayo, que fa 10 mesos que no cobren i lluiten com senyors»
Lluís Fàbregas
DIRECTOR GENERAL DEL NÀSTIC
«Fa 10 dies ens vam reunir amb els jugadors i els vam assegurar que es pagarà fins a l'últim euro abans d'acabar aquest curs, el 30 de juny»
«Ara no toca parlar d'aquest tema, quan l'equip ha d'afrontar una setmana clau»

Fernando Morán va revelar ahir que la plantilla del Nàstic no ha cobrat les dues últimes nòmines. El madrileny va comparèixer en roda de premsa i, per sorpresa, va fer pública la notícia, tot i que va voler recordar que no és la primera vegada que això succeeix en el club grana els darrers anys i que la situació no ha d'afectar el rendiment de l'equip: «Ara hi ha problemes d'ingressos i hem de saber-ho portar, ja que tots els equips estem en moments complicats i esperarem; fer foc no és positiu, tots hem de sumar i quan acabi la temporada ja exigirem el que toqui.» Per descartar possibles dubtes pel que fa a la implicació de la plantilla en aquest final de temporada, Morán va recordar el casos d'altres equips, en pitjor situació econòmica: «Un s'entrena al màxim i, si no, que li ho preguntin als jugadors del Rayo, que fa deu mesos que no cobren i han lluitat com senyors.»

Les declaracions de Fernando Morán no van trigar a arribar a la directiva i pocs minuts després de la compareixença del jugador madrileny, el director general del club grana, Lluís Fàbregas, va posar fre a aquestes declaracions i va apuntar com a causes d'aquest retard la reducció del pressupost d'aquesta temporada i que encara no s'hagi completat l'ampliació de capital: «Fa deu dies ens vam reunir amb els jugadors i se'ls va mostrar tranquil·litat, ja que quan disposem d'aquesta entrada de diners que estem negociant, com per exemple factures a cobrar, cosa habitual en el transcurs d'una temporada, es pagarà fins a l'últim euro abans d'acabar aquest curs, el 30 de juny.» De totes maneres, Fàbregas va lamentar que la notícia s'hagi fet pública, ja que no era el moment adequat per fer-ho: «Crec que no ve al cas, tot i que no hagi dit res que no sigui veritat, ja que entenc que ara no toca parlar d'aquest tema, quan l'equip ha d'afrontar una setmana clau.»

Podria reaparèixer diumenge

X.S.

A banda d'exposar la situació econòmica de l'equip, Morán també va parlar sobre el seu possible retorn a l'equip diumenge, després de quatre jornades absent dels terrenys de joc a causa d'una ruptura fibril·lar a l'adductor de la cama esquerra. El madrileny, que s'ha exercitat amb normalitat en els dos últims entrenaments, va reconèixer que veient els partits des de fora ho ha passat «pitjor que dins el camp» i assegura que tot i que podria reaparèixer «s'ha de ser prudent després de quatre setmanes aturat». Morán també va afirmar que l'objectiu «és implicar algun equip més en la lluita per salvar-se».

El soci no tindrà jornada econòmica

X.S.

Coneguts els problemes de tresoreria que està passant el Nàstic, sorprèn que el club anunciés dimarts passat que renunciava a la jornada econòmica prevista per al partit de la setmana que ve contra el Betis i que estava pressupostada. Fàbregas ja va explicar que la decisió es va prendre en benefici del soci i ahir ho va tornar a recordar: «Hi haurà els ingressos per la venda d'entrades als no socis, però s'ha decidit premiar la fidelitat del soci.» El director general també va explicar que no es va informar a la plantilla d'aquesta renúncia a decretar jornada econòmica, ja que «es tracta d'un tema intern del club».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)