Nàstic

Una parella demolidora en l'atac del Betis

Entre Rubén Castro (23 gols) i Jorge Molina (16 gols) sumen més dianes que cinc equips, entre ells el Nàstic

48
GOLS
acumulen Rubén Castro i Jorge Molina junts des de l'inici de temporada, comptant lliga i copa

Rubén Castro i Jorge Molina, amb el permís d'Emaná, que no jugarà avui al Nou Estadi per lesió, són els dos grans protagonistes de la temporada del retorn del Betis a primera divisió. El davanter canari, arribat al conjunt sevillà aquest estiu passat després de deslligar-se definitivament del Deportivo, ha marcat 23 gols i és el quart màxim golejador de la categoria. Jorge Molina, que també viu la seva primera temporada al Betis –va arribar-hi procedent de l'Elx a canvi de més d'un milió i mig d'euros–, n'ha fet 16, amb uns 1.000 minuts menys jugats que Rubén Castro, i també està entre els millors artillers de segona A. L'alacantí ha confirmat que el títol de pitxitxi aconseguit el curs passat amb 26 dianes no va ser casualitat, i que està totalment preparat per fer el salt a primera divisió, on no ha jugat mai en la seva carrera.

Entre tots dos acumulen 39 gols a la lliga. Més que els que han marcat en tota la temporada quatre equips: l'Osca (35), el Ponferradina (31), l'Albacete (30) i el Nàstic (31). Una dada colpidora i que no fa altra cosa que deixar clar quins són els grans perills que els grana hauran de vigilar avui. I és que Rubén Castro, més regular a l'hora de fer els gols, i Jorge Molina, que va més a ratxes, han demostrat al llarg del curs que es compenetren perfectament. Les carències d'un les sap suplir l'altre, i així no és d'estranyar que sumin gairebé una quarantena de gols. I això que els n'han anul·lat diversos de legals, com s'han encarregat de recordar més d'una vegada ells mateixos.

A la copa, també clau.

El paper de Rubén Castro i Jorge Molina no ha estat només decisiu a la lliga. A la copa també van ser clau els seus gols per portar el Betis fins als quarts de final, on el Barça el va eliminar. Tot i el 5-0 encaixat en l'anada al Camp Nou, el conjunt sevillà va posar els nervis al cos dels jugadors blaugrana en la tornada, amb dos gols de Jorge Molina en els set primers minuts. A la competició del KO, l'alacantí va aconseguir marcar quatre gols, i cinc Rubén Castro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)