Nàstic

El Nou Estadi no és lloc per a celebracions

El Nàstic rep el Betis obligat a guanyar per continuar depenent d'ell

Els sevillans, amb l'ascens quasi fet, volen allargar la festa amb un triomf

Oliva apostarà pels més motivats i la gran novetat en la llista és Ruz

El Nàstic vol continuar depenent d'ell mateix per salvar-se i per això està obligat a derrotar aquest migdia el que al llarg del curs ha demostrat ser el millor equip de segona A, el Betis. Els andalusos arriben a Tarragona amb l'ascens a la butxaca –només pendents del recurs del Granada pel partit contra el Barça B– i volen allargar la festa amb una victòria que els convertiria, passés el que passés, en equip de primera, si és que no ho són ja. El conjunt grana, però, no està per celebracions i ha de demostrar avui que s'està jugant la vida. I és que qualsevol cosa que no sigui obtenir avui els tres punts contra el conjunt sevillà farà que el futur dels de Joan Carles Oliva es pinti negre, ja que passaria a estar en mans del Salamanca, que a la tarda visita el camp del Xerez.

Després del partit d'aquest migdia, quedaran encara tres jornades més però el tècnic lleidatà, tenint en compte que les dues últimes són contra equips que ja han descendit, s'ha atrevit a augurar que si el Nàstic guanya avui s'acabarà salvant. La pressió i el rival, però, no seran els únics factors a què s'hauran d'enfrontar els grana, que necessiten superar el mal moment que travessen. I és que els dos últims partits s'han resolt amb dues derrotes, que han deixat en res el marge de 4 punts respecte al descens amb què el Nàstic comptava fa poc més d'una setmana. Ben al contrari que el Betis, que només ha perdut un dels últims tretze partits que ha disputat i arriba a Tarragona disposat a allargar la festa que va iniciar aquesta mateixa setmana.

Divendres passat, Oliva ja va advertir que apostaria pels jugadors més motivats i que el que no ho estigués es quedaria fora de la llista. Revelador o no, el cas és que ahir, el tècnic lleidatà va deixar fora de la convocatòria homes com Rubén Navarro o Delporte i va apostar per altres com Virgili, Gerardo i Manel Ruz, que és la gran novetat ja que, superada la seva lesió al genoll dret, torna a anar citat després de gairebé vuit mesos. Pel que fa al Betis, Pepe Mel ha fet viatjar tota la plantilla a Tarragona, fins i tot els jugadors lesionats, com Emaná, que continua recuperant-se del fort cop que va rebre a la cara fa unes setmanes.

Es preveu la millor entrada de la temporada

X.S.

El Nàstic ja ha venut més de 1.500 entrades de manera anticipada per al partit d'avui i s'espera que el Nou Estadi registri la millor entrada de la temporada. Fins ara, els 7.201 espectadors del partit contra el Tenerife és la xifra més alta del curs. El gran número d'aficionats bètics que es preveuen –tot i que la demanda a Sevilla ha estat més baixa de les expectatives inicials– i el fet que el Nàstic es jugui moltes de les possibilitats de continuar a segona divisió A són les causes que s'esperi una gran entrada. La temporada passada contra el Betis, també a mitjan maig, l'entrada va ser de 7.040 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)