Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «No sé si em quedo amb els tres punts o amb la imatge»

«Hem fet un partit complet. És un petit pas, important, però ho hem d'administrar bé»
«No entenc les protestes dels jugadors del Betis. Ploren, però ningú ens ha regalat res»

La imatge de Joan Carles Oliva després del partit era la de la persona feliç que acaba de patir moltíssim. «No sé si em quedo amb els tres punts o amb la imatge de l'equip», va afirmar el tècnic gallec, content per l'actitud mostrada pels seus: «Fa una setmana semblava que no hi havia per on agafar-ho, però avui [ahir] hem generat un nou estímul i ho hem fet des del camp. Hem treballat, hem pressionat, hem lluitat...» Oliva sap que el seu equip va obtenir un triomf que l'ha d'ajudar molt en la lluita per la permanència: «Hem fet un partit complet. És un petit pas, important, però ho hem d'administrar bé. Ens falten tres partits en els quals hem de lluitar molt, començant per dissabte al camp del Valladolid, que estarà ferit després de perdre a Tenerife i que en l'anterior partit al seu estadi va estar molt bé.»

L'entrenador del Nàstic no va amagar que ahir va patir molt, però va recordar que ell és un privilegiat perquè va arribar a mitja temporada i són els socis i els aficionats els que més han sofert. El tècnic va destacar la gran relació entre l'afició i l'equip: «Aquesta és la sintonia que fa que els equips puguin créixer.» Oliva va admetre que els mitges puntes van fer un gran desgast en la primera part i que els canvis de la segona van permetre refrescar l'equip.

Oliva va destacar el partit de Manel Ruz, que ahir va tornar a l'equip perquè és un jugador motivador i involucrat: «Era el seu moment. Des de la banda dreta se sentia molt soroll, ha sigut el nostre altaveu. És una força de la naturalesa i ha tornat per la porta gran.» El tècnic grana també va parlar de l'actuació arbitral. Va recordar que Felipe va anar coix tot el partit per una entrada, que Roversio hauria d'haver estar expulsat al principi de la segona meitat i que al camp del Recre l'àrbitre els va anul·lar un gol legal: «No entenc les protestes dels jugadors del Betis. Ploren, però ningú ens ha regalat res.»


la victòria


L'arbitratge

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)