Nàstic

Manel Ruz torna a jugar vuit mesos després

El d'ahir va ser un partit especial per a Manel Ruz. El lateral dret valencià va tornar a jugar amb el Nàstic vuit mesos després d'haver-se lesionat greument un genoll. Ruz, que va fitxar pel club grana pocs minuts abans de tancar-se el mercat d'estiu i que va iniciar d'aquesta manera la seva segona etapa a Tarragona, va jugar el primer partit de la temporada en la quarta jornada contra el Rayo Vallecano al Nou Estadi (0-1). Va jugar els 90 minuts, però uns dies després es va fer la greu lesió en un genoll i no va tornar a jugar fins ahir. Joan Carles Oliva va valorar el caràcter i la capacitat motivadora de Ruz a l'hora de decidir fer-lo jugar al lloc de Xisco Campos, que en els últims partits no havia estat gaire bé. Ahir, Oliva va destacar el treball del valencià.

També va ser un dia important per a Albert Virgili, que va marcar el primer gol a segona A en el seu segon partit amb la samarreta del Nàstic. El davanter del Catllar va entrar al camp en el minut 79, amb 1-1 en el marcador, i després del gol de penal de Powel va aprofitar una bona centrada d'Álvaro Rey per fer el 3-1.