Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Eloy (Nàstic), amb rol de veterà

Eloy Gila arriba al final de l'any del debut a segona A consolidat com un jugador important

Ha pres el lloc a Morán, Delporte i Gerardo i Oliva en valora la implicació i la verticalitat

Eloy Gila
DAVANTER DEL NÀSTIC
«Jugar partits tan importants com a titular és un premi. Agraeixo la confiança del mister. Tots sabem què ens hi juguem»
«Estic molt adaptat a l'equip i tinc les coses cada vegada més clares. Tant en l'aspecte físic com mental em trobo molt bé»
32
PARTITS
ha disputat Eloy Gila aquesta temporada, amb 5 gols marcats.

El Nàstic jugava diumenge un partit clau en la lluita per la permanència contra el líder, el Betis. Els dies previs, Joan Carles Oliva havia dit que el partit el jugarien els futbolistes més implicats, més forts i que no s'amaguessin, i Eloy Gila estava entre els onze escollits. El davanter de Sabadell va començar el curs com un jugador del filial que s'havia de guanyar el lloc al Nàstic, va convèncer Luis César, es va fer un lloc en la plantilla, de seguida va debutar a segona A i està acabant la temporada com un dels jugadors més importants. Els números ho demostren –ha participat en 32 partits i ha marcat 5 gols– i l'opinió d'Oliva també, ja que el considera un jugador implicat quant al caràcter i vertical pel que fa al joc.

A principi de temporada, Eloy Gila va aprofitar la baixa per lesió de Rubén Navarro per entrar en l'equip. De seguida va rendir a un bon nivell i va correspondre a la confiança de Luis César amb tres gols. L'arribada de Joan Carles Oliva va coincidir amb la recuperació de Rubén Navarro, i Eloy Gila va passar a tenir un rol més secundari. Això sí, Oliva hi confiava i l'utilitzava com a revulsiu en les segones meitats. Tenir minuts li va servir per madurar, aprendre a llegir els partits i adaptar-se al ritme exigent de la segona A. «Estic molt adaptat a l'equip i tinc les coses cada vegada més clares. Tant en l'aspecte físic com mental em trobo molt bé», afirma. Ha arribat el tram final de la temporada, el més decisiu amb el Nàstic immers en la lluita per la permanència, i Eloy Gila s'ha consolidat com un jugador important. Va ser titular contra l'Alcorcón, el Vila-real B i el Betis i va jugar la segona meitat completa contra l'Osca, el Granada i el Recreativo. El mèrit de la irrupció d'Eloy Gila és major si es té en compte que el Nàstic té molts jugadors experimentats en posicions ofensives. Contra el Betis, el davanter de 22 anys va deixar a la banqueta Fernando Morán i Gerardo Noriega i, a la graderia, Ludovic Delporte i Rubén Navarro.

«No ho podem deixar per a l'última jornada»

Eloy Gila admet que ara mateix la situació és favorable per al Nàstic, però en la seva primera temporada a segona A ja s'ha adonat que és una categoria en què «tot pot canviar molt d'una setmana a l'altra». «Ara tenim tres punts de marge, però encara en queden nou. Per tant, cal ampliar aquest avantatge», afirma el davanter sabadellenc, que no té ganes de patir fins al final: «No ho podem deixar per a l'última jornada.» Eloy considera que la plantilla grana no es pot relaxar fins que la permanència sigui un fet. «Fins que matemàticament no estiguem salvats pot passar qualsevol cosa, i per això ens hem de mantenir molt forts mentalment», apunta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)