Nàstic

L'eclosió de Guerra

El punta malagueny del Valladolid viu el seu millor any amb 25 gols, 6 en les últimes 6 jornades

En les tres últimes temporades, al Granada 74, l'Alavés i el Llevant, Javi Guerra s'havia consolidat com un jugador important a segona A, amb molts minuts acumulats, però li faltava millorar en l'aspecte golejador, ja que només va superar els deu gols la temporada passada (12). L'eclosió que el davanter malagueny de 29 anys necessitava per fer un salt de qualitat i aspirar a jugar a primera divisió li ha arribat aquest curs, a Valladolid. A tres jornades per acabar la campanya, Javi Guerra acumula 25 gols i només és superat per Jonathan Soriano, del Barça B, que n'ha fet 28. A més, Javi Guerra s'ha mostrat com un golejador molt regular. Marcava quan el Valladolid va passar la mala ratxa que el va dur a la zona baixa de la classificació, i marca ara que les coses van bé. En les últimes sis jornades ha fet sis gols, de manera que arriba en plena forma al partit d'avui. El Nàstic ha de mirar que no allargui la ratxa.

A Javi Guerra li ha costat fer-se un nom a segona A. Va fer el salt a la categoria de plata massa aviat, amb 21 anys al Cadis, i no li va anar gaire bé. Després d'una curta i poc fructífera aventura al Varzim de la segona divisió portuguesa, el València el va repescar per fer-lo jugar en el filial, a tercera, en què es va mostrar com un bon golejador. Amb el València va aconseguir l'ascens a segona B i el dret a debutar amb el primer equip, amb el qual va disputar dos partits. Més madur, ja estava a punt per fer jugar a segona A, en què en els últims quatre anys ha demostrat un gran nivell i que pot fer un altre salt.

LA FITXA

Javi Guerra
Lloc i data de naixement: Vélez-Málaga, 15-3-1982 Demarcació: Davanter centre
TEMPORADA
EQUIP / GOLS
02/03
Motril (2a B)
7
03/04
Cadis (2a A)
0
03/04
Varzim (2a)
0
04/05
València B (3a)
22
05/06
València B (3a)
-
06/07
València B (2a B)
12
06/07
València (1a)
0
07/08
Granada 74 (2a A)
8
08/09
Alavés (2a A)
9
09/10
Llevant (2a A)
12
10/11
Valladolid (2a A)
25

Quan marcar tres gols no serveix

J.J.

Quan les coses no anaven bé al Valladolid no es podia dir que fos per culpa de Javi Guerra. Només cal recordar el dia en què el malagueny va marcar tres gols, en la jornada 16 al Nuevo Zorrilla contra el Numància, i que no van servir per a res, ja que el Valladolid va acabar perdent (4-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)