Nàstic

El Nàstic visita el Valladolid amb la possibilitat d'enllestir la permanència

El Nàstic no vol desaprofitar la primera oportunitat que té per salvar-se

Si venç a Valladolid i el Salamanca perd a casa, ja ho tindrà fet

Álex Ortiz pel sancionat Mairata podria ser l'únic canvi en l'onze

El Nàstic vol anar per feina, i amb aquesta consigna visita avui el camp del Valladolid, on si guanya farà un pas gairebé definitiu cap a la permanència a segona A. De fet, una victòria al Nuevo Zorrilla combinada amb una derrota dues hores més tard del Salamanca a casa contra el Cartagena, donaria la salvació matemàtica als grana, que no volen esperar a guanyar en les dues últimes jornades l'Albacete i el Ponferradina per respirar del tot tranquils.

La possibilitat de salvar-se ara existeix, però Joan Carles Oliva és conscient que no serà gens fàcil aconseguir-ho. I és que a banda que, darrerament, el Nàstic baixa molt el seu rendiment a fora, el Valladolid, que ha guanyat set dels últims vuit partits a casa, s'està jugant entrar en el play-off i no es pot permetre una ensopegada si no vol veure perillar el seu objectiu. Però també el Salamanca ho tindrà difícil per sumar els tres punts, ja que tot i que juga al seu estadi, on fa quatre partits que no perd, se les heurà amb un rival que esgota les seves possibilitats d'acabar jugant el play-off. Sigui com sigui, els grana tenen un coixí de tres punts respecte al conjunt castellà, més el goal average, així que si fan la feina, ja tocaran gairebé amb la punta dels dits el seu objectiu, que tan llunyà semblava a principis d'any.

El Nàstic va demostrar diumenge passat contra el Betis que quan s'ho proposa i rendeix al seu màxim nivell, tant per joc com per motivació, és capaç de tombar qualsevol equip i Joan Carles Oliva no tocarà gaire el que funciona. De fet, es preveu que només faci un canvi respecte a l'onze de la setmana passada, i obligat per la baixa per sanció de Pere Mairata. El seu lloc l'ocuparà Álex Ortiz, que estarà acompanyat un cop més a l'eix de la defensa per Medina, ja que Sergio Díaz ha quedat fora de la llista. La resta, amb Manel Ruz i Raúl Fuster als laterals i Eloy Gila fent d'enllaç entre el mig del camp i la davantera, seran els habituals de les últimes jornades. Pel que fa al Valladolid, que s'assembla ben poc a l'equip que era en la primera volta, Abel Resino recupera Nauzet Alemán i Javier Baraja, absents la setmana passada en la derrota al camp del Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)