Nàstic

L'ANÀLISI DEL RIVAL

JESÚS MARI SERRANO

El Valladolid, l'equip més en forma

PREMI A LA PACIÈNCIA. Abel Resino va ser molt discutit perquè els resultats no arribaven, però el club va tenir paciència i, finalment, ha tingut la seva recompensa. L'adaptació va costar, però finalment el tècnic ha aconseguit introduir els seus mètodes, les seves idees, i l'equip els aplica molt bé.

BON FUTBOL. Actualment, el Valladolid és l'equip més en forma de segona A i el que fa millor futbol. Es basa, com el Barça B i el Vila-real B, en el bon tracte de la pilota i a jugar-la des del darrere. A partir del mig del camp, té dinamisme i velocitat, i amb poques passades ja porta perill. El 5-1 que va aconseguir en l'anterior partit a casa contra el Còrdova espanta, ja que semblava la millor versió del Barça B. Javi Guerra és el futbolista que finalitza les accions, que solen arribar per les bandes, i està en un gran moment de forma. Altres jugadors perillosos són Nauzet Alemán, capaç de crear superioritats a la banda dreta; Óscar, molt bo en la combinació i en ratxa, Jofre i Sisi. A més, Nafti, Matabuena i Juanito, reforços d'hivern, estan donant bon resultat.

DEFENSA AVANÇADA. El Nàstic ha d'ajuntar les línies, pressionar i, quan robi, buscar pilotes llargues, ja que el Valladolid sol jugar amb la defensa avançada. Cal posar-hi intensitat perquè no es trobin còmodes amb la pilota, fer bones cobertures i tenir sempre ben controlat Javi Guerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)