Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«No podem posar cap però al treball que ha fet l'equip»

«M'indigna la manera com han pactat, entre l'àrbitre i el linier, xiular fora de joc»
«Amb el 0-0 hem tingut alguna acció, però hem estat una mica innocents»

Joan Carles Oliva era conscient que el Nàstic va fer ahir un pas enrere en el camí cap a la salvació i va mostrar el seu disgust, però va voler reivindicar el paper de l'equip, inclòs també durant el partit al Zorrilla: «Ja havia dit feia temps que hi havia dos equips amb un ritme superior en aquesta segona volta, que eren l'Elx i el Valladolid, i més al seu camp, però tot i això hem plantejat bé el partit i l'únic mal que hem tingut és que se'ns ha posat el marcador en contra, i no podem posar cap però al treball que ha fet l'equip». Tot i la derrota, Oliva va recordar: «L'equip sempre competeix bé i aquest és el millor valor per a aquestes dues jornades que queden».

El tècnic grana creu que potser va faltar una mica de maduresa en les jugades ofensives de la primera part, cosa que sí que es va resoldre en certa manera més tard: «Amb el 0-0 hem tingut alguna acció, que sabíem que en tindríem alguna ja que ells juguen amb les línies molt avançades, però hem estat una mica innocents i ni tan sols les hem sabut traduir en perill, cosa que a la segona part potser sí que hem fet». En aquest sentit, Oliva va destacar la feina de Vicente, que aquest curs només havia jugat a la copa Catalunya, i va explicar: «Es necessitaven passades a l'espai i ell ha arriscat fent-les».

Indignació amb l'àrbitre.

Oliva també va tenir temps per referir-se a l'actuació del col·legiat Del Cerro Grande i es va queixar molt per algunes decisions: «Jo no puc valorar si una jugada és penal o no, però m'indigna la manera com han pactat la jugada [sobre Powel] l'àrbitre i el linier; és escandalós perquè el jugador toca la pilota, continua la jugada i quan cau aixequen el banderí i diuen que és fora de joc; i això per no parlar de la possible expulsió a Juanito, en la primera part».


penal a powel


poca eficàcia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)