Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Sense marge d'error

Només el «goal average» manté el Nàstic fora dels llocs de descens

Per assegurar la salvació ha de vèncer l'Albacete i el Ponferradina

3
punts
dels últims 12 ha obtingut només el Nàstic, que s'ha complicat la vida

La derrota del Nàstic a Valladolid i la victòria del Salamanca contra el Cartagena fan que l'equip grana tingui, quan falten dues jornades, els mateixos punts que el conjunt castellà, el primer equip en zona de descens. És el goal average –el Nàstic el té favorable respecte al Salamanca– el que permet als grana mantenir-se fora dels llocs de descens. Ara, per tant, l'equip de Joan Carles Oliva es queda sense marge d'error de cara a les dues últimes jornades. Per assegurar-se la permanència i no dependre de les ensopegades del Salamanca, el Nàstic haurà de derrotar l'Albacete al Nou Estadi el cap de setmana vinent i vèncer al camp del Ponferradina en l'última jornada. Són dos equips que han baixat, sense res en joc, però ahir l'equip de Ponferrada va derrotar clarament el Còrdova, que encara no té la permanència assegurada. A més del conjunt andalús, que té cinc punts més que el Salamanca, el Vila-real B (tres punts menys) i Las Palmas (sis punts menys però amb el goal average perdut amb el Salamanca) no tenen la permanència assegurada.

El Salamanca, bon calendari.

El Nàstic juga els dos partits que li falten contra dos equips sense res en joc, però el Salamanca també. L'equip castellà visita la setmana que ve el Miniestadi per jugar contra el Barça B, que últimament s'està mostrant molt irregular –va perdre fa quinze dies a casa contra Las Palmas però ahir va derrotar el Girona a Montilivi–, i caldrà veure de quins dels jugadors que últimament està utilitzant Pep Guardiola pot disposar Luis Enrique. En l'última jornada, el Salamanca rep la visita del Numància, que ja fa dies que es va assegurar la permanència i que va quedar sense possibilitats d'accedir a la fase d'ascens a primera. El Vila-real B, que té tres punts més que els grana, ha de jugar a casa contra el Recrativo i al camp del Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)