Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «El partit ha estat un reflex del que ha fet l'equip tot el curs»

«Hem patit molt, dins i fora del vestidor, i el final ha estat el més èpic possible»
«Han fet una feina sensacional des del principi del curs, i sortir d'on estaven els va donar vida»

Joan Carles Oliva, un cop assolida la permanència, va alliberar algunes de les emocions que va viure durant la jornada d'ahir i va voler destacar el gran mèrit que té haver complert l'objectiu. El tècnic grana va assegurar que el partit contra l'Albacete és «un reflex del que ha fet l'equip durant tot el curs, amb molta intensitat i molta lluita». Oliva va afirmar que els últims vint minuts se li van fer «llarguíssims» i, en la mateixa línia, ho va extrapolar al viscut durant tota la temporada: «Hem patit molt, massa, col·lectivament dins i fora del vestidor, i el desenllaç final ha estat el més èpic possible.» En aquest sentit, va destacar que la millor manera de celebrar-ho, a banda de amb la família, van ser els cinc minuts en què va estar voltant pel camp, un cop acabat el matx, i compartint impressions amb aficionats, i amb Ismael Mariani, a qui es va abraçar efusivament un cop l'àrbitre va xiular el final.

L'entrenador lleidatà també va voler deixar clar que el gran mèrit de tot plegat era dels jugadors: «Són ells els que s'ho han guanyat i han fet una feina sensacional, no només des que vaig arribar sinó des del principi de curs, i sortir de la situació on estava és el que els ha donat vida, però reconduir una situació a mitjan temporada és complicat.» Per això, Oliva va recordar que tothom ha de tenir clar que la salvació sense patir, no es podria haver assolit, i va dir que coneixia «pocs casos d'equips que estant en zona de descens no pateixin al final de lliga». Preguntat per una de les jugades polèmiques del partit, el gol anul·lat a Verza que hauria significat l'empat de l'Albacete i que hauria impedit la salvació dels grana, Oliva va recordar les últimes decisions que havien perjudicat els interessos del Nàstic, com «el fora de joc a Huelva i el penal no xiulat a Powel a Valladolid».

Ja per acabar, Oliva també va parlar sobre el seu futur i va deixar entreoberta la seva possible renovació, assegurant que «el club pot decidir el que vulgui», tot i que no va amagar que li agradaria continuar al Nàstic.


nervis col·lectius


els jugadors

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)