Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

I aquest estiu, quantes cares noves?

El Nàstic vol posar fi a la sagnia de fitxatges dels últims anys

El nombre d'arribades dependrà en gran part de les renovacions

70
FITXATGES
ha fet el Nàstic en les últimes quatre temporades

Des que el Nàstic va baixar a segona A, ara fa quatre anys, els estius al Nou Estadi s'han caracteritzat per les constants arribades de nous fitxatges i les seves respectives presentacions. Tot i aconseguir la permanència amb menys o més patiments –darrerament s'ha donat aquesta segona situació–, els projectes no han acabat de convèncer cap any i no han tingut continuïtat, cosa que ha obligat el club grana a rastrejar el mercat de forma intensiva per omplir els buits de la plantilla. I no només a l'estiu, ja que en aquestes quatre últimes temporades els grana sempre han acudit al mercat d'hivern per resoldre dèficits de l'equip. Tot plegat ha fet que el Nàstic hagi fet un total de 70 fitxatges en els darrers quatre cursos, és a dir, una mitjana de més de disset per any. Enguany, però, almenys a priori, la cosa pinta diferent ja que l'objectiu és mantenir una bona part del bloc actual, cosa que evitaria una arribada massiva de cares noves. Tot dependrà que les renovacions pendents d'homes com ara Mairata, Ruz, Mingo, Tuni o Powel –diferents són els casos de Felipe, propietat del Granada, o de Viguera, de la Real Sociedad– arribin a bon port. Les possibles sortides de jugadors amb contracte com ara Abraham, Juan Domínguez, Walter o fins i tot Rodri o Sergio Díaz, juntament amb els jugadors que pugin del filial, també determinaran el nombre final de fitxatges.

FITXATGES DES DEL DESCENS DE PRIMERA

2010/2011: 20 fitxatges
A l'estiu: José Moragón, Ruz, Xisco Campos, Sergio Díaz, Álex Ortiz, Raúl Fuster, Abraham, Seoane, Miki Martínez, Rodri, Gerardo, Juan Domínguez, Delporte i Powel. Al mercat d'hivern: Borja Viguera, Bergantiños, Felipe i Tuni. Del filial: Álvaro Rey, Eloy Gila (fitxatges a l'estiu) i Virgili (ja era al filial).
2009/2010: 15 fitxatges
A l'estiu: Fachan, Curro Torres, Jorge, Biel Medina, Miguel Ángel, Líbero Parri, Morán, César Diop, Álex Cruz, Walter, Vicente, Rubén Navarro i Roberto. Al mercat d'hivern: Arroyo i Pablo de Barros.
2008/2009: 15 fitxatges
A l'estiu: Felip, Xabi Pascual, Izquierdo, Maxi Caire, Lolo Yedra, Cherfa, Bauzá, Gibanel, Redondo, Jordi Alba, Víctor i N'Gal (Aimar ja era al filial). Al mercat d'hivern: Gabriel, José Mari i Marinkovic.
2007/2008: 20 fitxatges
A l'estiu: Roberto Jiménez, Juanmi, Tortolero, Òscar Rubio, David Ángel Abraham, Fede, Abel Buades, David Sánchez, Antonio López, Arpón, Jandro, Gorka de Carlos, Maldonado, Mairata, Miku i Calle. Al mercat d'hivern: Moisés, Adrián, Rabiu i Pape Diop.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)