Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Plantilla molt perfilada

El Nàstic tanca la continuïtat de Mairata i Ruz i el fitxatge de Valle

Només falta un punta i un home de banda per enllestir l'equip

El Nàstic, que la setmana que ve comença la pretemporada, té la plantilla molt perfilada. Ahir va tancar el tercer fitxatge de l'estiu, el porter barceloní David Valle, provinent del Badalona i que ha signat per una temporada –Peragón i Longás són les altres dues incorporacions–, i Josep Maria Nogués va donar per tancades les renovacions del central Pere Mairata i del lateral dret Manel Ruz, que segueixen el mateix camí que Morán, Powel i Tuni.

Amb aquests moviments, ja només falten, segons el director esportiu del Nàstic, dos fitxatges, un davanter de referència per competir amb Powel i un jugador de banda «desequilibrant i amb gol», que podria ser Felipe Sanchón. Serà, per tant, un dels estius en què el club tarragoní haurà fet menys fitxatges, després de superar la dotzena els últims anys. El Nàstic està incrementant aquests dies els esforços per tornar a comptar amb els serveis de Felipe, que no entra en els plans del Granada per a primera divisió. Així, el Nàstic ja té coberta la porteria, la defensa –Julio Rico, Ruz, Xisco Campos, Sergio Díaz, Álex Ortiz, Mairata, Raúl Fuster i Mingo– i el mig centre –Fernando Seoane, Rodri, Longás i Abraham–, i només li faltaria reforçar la segona línia atacant –de moment hi ha Álvaro Rey, Tuni, Morán i Juan, que no entra en els plans d'Oliva– i buscar un altre davanter per sumar-se a Eloy Gila, Peragón i Powel. El Nàstic, a més, està treballant en les sortides de Juan, Moragón i Fachan.

Moragón, una aposta «desafortunada»

El fitxatge de David Valle, un experimentat porter de 33 anys i que ha jugat a segona A amb el Terrassa, l'Hèrcules i el Còrdova, tanca definitivament les portes a Moragón com a alternativa a Rubén. Josep Maria Nogués lamentava ahir «la mala sort» que ha tingut el porter mallorquí en la seva primera temporada al Nàstic, al qual va arribar l'estiu passat provinent del Reus Deportiu. «Era una aposta d'un porter jove per fer-lo créixer, però no ha sortit bé, i ha sigut de manera injusta. Va debutar en un mal dia, al camp d'un equip que ha aconseguit moltes golejades com a local [6-1 a Granada]. Aquell partit el va marcar negativament», va explicar Nogués, que està buscant una sortida per a Moragón, ja sigui cedit o traspassat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)