Nàstic

Raúl Fuster: “No hi ha mal que per bé no vingui”

Tres dies d'aturada. El Nàstic no tornarà a la feina fins dilluns vinent i Raül Fuster creu que, en el cas dels grana, el descans anirà bé per recuperar efectius i que els nous s'adaptin

Els jugadors del Nàstic també tenien ganes de començar la competició, però no amaguen que l'aturada obligada per la vaga de l'AFE, els anirà bé per l'allau de baixes que tenen. Així ho va explicar Raül Fuster, que creu que l'aturada “servirà per recuperar alguns jugadors que estan lesionats i perquè jugadors que acaben d'arribar, com ara Luna –i si n'arriben d'altres la setmana que ve–, tinguin més temps d'adaptació a l'equip; per la qual cosa, i en resum, no hi ha mal que per bé no vingui”. I és que el jugador il·licità també creu que la vaga o, més ben dit, l'acord al qual l'AFE espera arribar amb la LFP, acabarà sent “bona per al futbol, i no només per als jugadors, sinó també per als clubs i l'afició”.

Els grana, que es van entrenar ahir –van empatar a un en un partidet contra el filial, la Pobla de Mafumet–, gaudiran ara de tres dies de festa i no tornaran a la feina fins dimarts per preparar el partit de la segona jornada contra el Valladolid, que s'hauria de disputar el diumenge 28 a les vuit del vespre.

Fuster creu que “aquests dies aniran bé per descansar, sobretot mentalment, ja que fent una mica de feina pel nostre compte ja n'hi haurà prou”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)