Nàstic

Morán i Rodri també es perdran el partit al camp del Numancia

2a divisió A. El madrileny estarà una setmana de baixa i el mig centre valencià, dues

A Joan Carles Oliva se li acumulen els maldecaps en aquest inici de lliga. Si no en tenia prou amb les baixes que li van condicionar el primer onze del curs contra el Valladolid, per al segon partit, diumenge al camp del Numancia (a les 12), no podrà disposar ni de Morán ni tampoc de Rodri, tots dos titulars diumenge passat.

El migcampista madrileny, que no s'ha pogut entrenar amb normalitat durant la setmana, va ser sotmès ahir a una ressonància magnètica i, a causa d'una pubàlgia, estarà una setmana de baixa. Pel que fa a Rodri, va abandonar l'entrenament per una lesió fibril·lar a l'adductor llarg de la cuixa dreta i podria estar quinze dies de baixa. Tots dos s'afegeixen a les baixes ja conegudes de Longás, Álvaro Rey i Tuni. Borja Viguera, Xisco Campos i Álex Ortiz ja han començat a entrenar-se amb el grup i no és clar que puguin jugar a Sòria. A més, Galindo, convocat amb Bolívia, també serà baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)