Nàstic

Joan Carles Oliva: “Si hagués pogut no jugar-la, ho hauria fet”

Una qüestió de prioritats. El tècnic lleidatà va tornar a deixar clar que la copa era una molèstia i que l'equip pel que va apostar, era la tercera alternativa

Just arribar a Tarragona des de Valladolid, Joan Carles va dirigir la sessió preparatòria d'ahir –més exigent amb els que no van ser titulars a Pucela– i en acabar va tornar a deixar molt clar que el partit de copa era una molèstia per als interessos del Nàstic: “El Nàstic va afrontar el partit amb unes expectatives i el Valladolid amb unes altres diferents; ells ho van fer amb el màxim rigor i nosaltres pensant en el partit de diumenge, que és el més important.” Oliva fins i tot va assegurar que “si hagués pogut jugar amb més jugadors joves, o fer una instància a la RFEF demanant de no jugar la copa, ho hauria fet, almenys aquest any”, excusant aquesta posició amb les nombroses baixes de l'equip en aquest inici de temporada.

Preguntat per les garanties que li ofereix el fons d'armari de la plantilla després del 6-0 encaixat a Valladolid, el tècnic lleidatà va assegurar que no és un tema que li preocupi en excés ja que l'equip que es va veure a Pucela “era el pla C, perquè el B estava a casa”. Tot i això, Oliva creu que se'n pot extreure “alguna bona lectura”.

Intentant restar transcendència i dramatisme a la prematura eliminació de la copa, Oliva va assegurar que no mentia si deia que “en acabar l'entrenament no recordava el que havia passat el dia abans”, ja que només pensava en el partit contra Las Palmas. En aquest sentit, el tècnic grana va afegir que “l'estat d'ànim d'un equip és el que té el seu entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)