Nàstic

Una altra copa llençada

Sis anys eliminats a la primera. El Nàstic no passa cap eliminatòria des de la temporada 2005/06 i, dels actuals equips de segona A, és el que fa més temps que no avança cap ronda

El Nàstic ha tornat a confirmar, un any més, que dóna molt poc valor a la copa i que la seva prioritat és la lliga. Dijous al camp del Valladolid, amb una golejada escandalosa inclosa, els grana van quedar eliminats en la primera eliminatòria que disputaven en la competició del KO per sisena temporada consecutiva. Joan Carles Oliva va confeccionar un onze amb el mínim de jugadors possible del primer equip –i alguns de no habituals–, i el resultat va ser el que s'esperava, és a dir, que el Nàstic va ser molt inferior al Valladolid, que es va passejar davant del conjunt grana. Aquesta eliminació és la més dolorosa dels últims anys pel resultat i alhora la confirmació d'una dinàmica que ve de lluny.

L'últim cop que el conjunt tarragoní va passar una ronda en la copa va ser en la temporada 2005/06, en l'any de l'ascens a primera, quan després d'eliminar l'Hèrcules i el Còrdova en les dues primeres eliminatòries, i a domicili, va caure al camp de l'Hospitalet. Des d'aleshores, tot han estat decepcions. Contra el Valladolid l'any de primera, contra l'Alavés el següent, contra el Girona durant dos cursos consecutius, amb el Xerez la temporada passada i un altre cop amb el Valladolid en l'actual. Aquesta travessia pel desert, pel que fa a la copa, converteix el Nàstic en l'equip, de tots els que avui formen la segona divisió A, que fa més temps que no passa cap eliminatòria en la copa. Al marge dels deu equips que estaran en el sorteig de dijous vinent, pel que fa a la resta, tres van passar ronda la temporada passada i els altres sis, en fa dues. És a dir, que cap equip fa més de dues temporades que cau eliminat tot just començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.