Nàstic

És el moment d'aturar-ho

Nàstic. Després del pèssim inici de temporada, els grana recuperen efectius per a la visita al camp del Xerez, on estan obligats a refer-se per no fer augmentar la crisi

El Nàstic no pot esperar més a frenar el mal moment que viu si no vol veure com la crisi que està travessant augmenta cada vegada més. Els grana visiten aquesta tarda Chapín, un camp que els porta molt bons records, però aquest cop ho fan en una situació molt anguniosa, després d'un pèssim inici de temporada, en què només han sumat un punt dels nou possibles, tot i jugar dos partits a casa, i han quedat eliminats a la copa sense oposar cap mena de resistència.

Joan Carles Oliva és conscient que l'equip està tocat, i així ho va reconèixer ahir abans de marxar cap a Jerez, on va dirigir una sessió d'entrenament a la tarda. I per això exi-geix als seus jugadors, i també a ell mateix, que no esperin més a redreçar aquesta perillosa situació. El tècnic lleidatà, que assegura que les coses no es poden fer pitjor que diu-menge passat contra Las Palmas, quan els grana van tornar a caure derrotats clarament al Nou Estadi, recupera peces importants, cosa que ara mateix, és tot un motiu d'esperança. Xisco Campos, lesionat des de la pretemporada, serà la gran novetat al lateral esquerre, ocupant el lloc dels lesionats Mingo i Raúl Fuster. I l'altra serà la d'un dels motors de l'equip, Fernando Morán, que s'havia perdut les dues darreres jornades, també per lesió. A més, jugarà d'entrada Longás, que diumenge passat contra Las Palmas ja va deixar clar que amb ell al camp el joc del Nàstic millora molts quirats. Una altra bona notícia és la tornada a la convocatòria de Sergio Juste i Álex Ortiz. Els que en cauen, per decisió tècnica, són Julio Rico i Adrián Luna.

Com el Nàstic, el Xerez encara no ha puntuat a casa –només hi ha jugat un partit–, però la seva situació és totalment diferent ja que ha guanyat els dos duels que ha jugat a fora, gràcies a dos gols de l'exjugador grana José Mari, que continua en el mateix moment dolç del curs passat. Ara, els andalusos buscaran estrenar-se davant de la seva afició per confirmar que poden lluitar per entrar en el play-off d'ascens, després de quedar-se'n a les portes fa uns mesos. Juan Merino no podrà disposar de Gerard, lesionat, ni tampoc del porter Chema ni Raúl Cámara, baixes d'última hora. Un contratemps que provocarà que Alejandro Campano, al lateral dret, jugui els primers minuts de lliga.

Ningú no vol repetir la pel·lícula de terror que vam veure contra Las Palmas; no ens ho podem permetre
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
És una categoria en què no hi ha rivals fàcils i el Nàstic serà competitiu i tindrà coratge i orgull
Juan Merino
ENTRENADOR DEL XEREZ
Una dita diu que si ets l'únic que manté la calma quan tothom l'ha perdut és que no te n'adones del problema; i ho hem de canviar ara

Chapín, un camp talismà des de l'ascens a primera

X.S.

L'estadi de Chapín sempre estarà gravat a la memòria del club grana com el camp on va aconseguir l'últim ascens a primera divisió, després de gairebé 60 anys sense ser-hi. Aquell 3 de juny de 2006, el conjunt tarragoní en va fer prou amb un empat sense gols per segellar l'ascens, quan faltaven encara dues jornades. Des d'aleshores, tot han estat bons resultats a Chapín. Després del pas efímer per primera i la tornada a segona A, els grana van empatar a dos gols. L'any següent, la temporada 2008/09, quan seria el Xerez el que pujaria a primera, el Nàstic es va endur la victòria amb un 1-2, en l'últim partit abans de Nadal. I el curs passat, ja amb el Xerez altre cop a segona A, el Nàstic va tornar a guanyar 1-2, amb gols de Powel i Felipe Sanchón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)