Nàstic

“Powel no ha estat a l'altura”

Nàstic. La decisió respecte el seu cas no se sabrà finalment fins avui, però ahir D'Alessandro ja va mostrar la seva decepció

El cas Powel continua ben viu. El club encara no ha pres cap decisió sobre el futur del davanter holandès, ja que tot i que inicialment es preveia per ahir, finalment el consell d'administració no es reuneix fins aquest migdia. Qui sí que ja s'ha pronunciat ha estat Jorge D'Alessandro. El tècnic argentí es va mostrar ahir molt contrariat amb el comportament de Berry Powel i, malgrat que no va pronunciar-se sobre quines han de ser les mesures a prendre, ja va deixar entreveure que l'holandès no continuarà al club, ja que de fet, va afirmar que ja no compta amb ell “perquè lògicament, l'operació el deixa fora de concurs”.

Passi el que passi, D'Alessandro no es va mossegar la llengua i no va dubtar a criticar l'actitud del jugador. “A mi no m'agrada aplicar càstigs per disciplina, perquè és una situació difícil, però Powel va fallar en un moment puntual i a més, estava advertit”, va sostenir el tècnic grana en la seva compareixença en roda de premsa. L'entrenador no va amagar la seva decepció amb l'home al qual havia arribat a catalogar com a jugador franquícia de l'equip: “Li desitjo el millor com a professional, com faig amb tots els jugadors, però esperava que estigués a l'altura o més a l'altura de la situació, que és d'emergència, i sobretot en un club que li ho ha donat tot, com el Nàstic, tant l'afició, com la premsa, com jo mateix, ja que li he ofert tot el meu afecte i he tractat de jerarquitzar-lo, però ara ja no podem fer marxa enrere”.

El vestidor s'absté

D'Alessandro va parlar clar, però la plantilla grana, o almenys Sergio Juste, que ja està recuperat de la pubàlgia i va ser el jugador que va comparèixer ahir en públic, va preferir mantenir-se al marge, si més no, de moment, del que pugui acabar decidint el club sobre l'afer Powel: “És una cosa entre el jugador i el club, i ells ho hauran de solucionar”.

COM SI NO HI FOS

“Ja no compto amb ell perquè, evidentment, l'operació el deixa fora de concurs”

LES CONSEQÜÈNCIES

“A mi no m'agrada aplicar càstigs, però Powel va fallar i estava advertit”

DECEPCIÓ MAJÚSCULA

“Esperava que estigués a l'altura de la situació, i ja no podem fer marxa enrere”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)