Nàstic

El Nàstic resol amb efectivitat

Copa Catalunya. L'equip grana va encarrilar l'eliminatòria amb tres gols en els primers 25 minuts contra un Torreforta que va donar sempre la cara, malgrat la diferència de categoria

NÀSTIC4

TORREFORTA1

El Nàstic es va classificar per a la fase final de la copa Catalunya en derrotar el Torreforta, de primera catalana, en un duel entre dos equips de la ciutat de Tarragona. L'equip grana, amb alguns jugadors juvenils i del filial, va encarrilar el partit amb tres gols en els primers 25 minuts, per bé que el rival no es va rendir mai i, amb 1-3, va tenir alguna ocasió en la segona part per posar-hi emoció.

Tot i que el Torreforta va aconseguir mantenir el Nàstic allunyat de la seva àrea en l'arrencada del partit, l'equip grana va saber aprofitar els espais generats per atacar amb perill i efectivitat. Orbegozo va fer el primer gol en aprofitar el rebuig del porter Pedro després d'un xut d'Hugo Bargas, que havia robat la pilota a la defensa local. L'argentí, poc després, va fer el segon gol de falta directa i Galindo va marcar el tercer amb un xut ras des de la frontal. El Torreforta, però, va reaccionar i Iban Parra va completar una bona jugada atacant dels locals, amb centrada d'Álex González, per batre David Valle.

La segona meitat va començar sense ritme, i no es va animar fins a l'últim quart d'hora, quan el Torreforta va protagonitzar les accions més perilloses. Aleix va rematar per sobre del travesser ben a prop de la línia de gol (76'), i, després, els locals van demanar penal per unes mans dins l'àrea (85'). Abans d'acabar, Víctor Oribe va completar una bona triangulació i va fer l'1-4.

Orbegozo, lesionat

La nota negativa del partit per al Nàstic van ser les lesions d'Orbegozo i Raúl Fuster, tots dos amb esquinços als turmells. El punta basc serà baixa dissabte contra el Xerez i possiblement l'altra jornada, mentre que Raúl Fuster és dubte per dissabte.

TORREFORTA: Pedro, Jesús, Raúl González (Aregio, 75'), Cornejo (Aleix, 58'), Edu Escoté, Loren, Jaume (Abel Rita, 45'), Àlex Pedrosa (Dani de Cal, 54'), Carni, Àlex González (Ferri, 60') i Iban Parra. NÀSTIC: David Valle, Roselló, Álex Ortiz, Rodri, Raúl Fuster (Aleix Coch, 45'), Fernando Seoane, Galindo, Víctor Oribe, Eugeni (Izán, 61'), Hugo Bargas (Joel Coch, 58') i Orbegozo (Millán, 45'). GOLS: 0-1 (12') Orbegozo. 0-2 (16') Hugo Bargas. 0-3 (25') Galindo. 1-3 (28') Iban Parra. 1-4 (89') Víctor Oribe. ÀRBITRE: Héctor Robas. T.G.: Al local Dani de Cal. PÚBLIC: Unes 1.200 persones a l'estadi municipal de Torreforta.
És un partit que no volíem jugar, però estàvem molt mentalitzats. Estic feliç pels joves
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Hem pogut fer el 2-3 i l'àrbitre podia haver xiulat algun penal. I no hem vist el millor Torreforta