Nàstic

Una groga molt inoportuna

Nàstic. Fernando Seoane, que va tornar a la titularitat al camp de l'Osca després de tres partits sense jugar ni un minut, lamenta haver de perdre's el proper duel per acumulació de targetes

Una de les novetats de l'onze que va presentar el Nàstic dissabte a Osca va ser la presència de Fernando Seoane, que reapareixia després d'haver encadenat tres partits sense jugar ni un minut. Tot i això, la participació del migcampista gallec no tindrà continuïtat dissabte contra el Vila-real B, ja que va veure la cinquena targeta groga de la temporada i haurà de complir un partit de sanció. “És una pena, perquè dissabte vaig tornar a entrar a l'equip, però els companys estan entrenant molt bé i segur que qui entri estarà a l'altura del partit”, va afirmar ahir Seoane, que també es va lamentar dels “dubtes i la desconfiança que provoquen els mals resultats”.

3 grogues en 4 partits

Seoane no es va perdre ni un minut en les disset primeres jornades però, arran del partit a Girona, en què va ser substituït, va perdre la titularitat. Sorprenentment, en els primers disset partits només va veure dues grogues. Les altres tres, en canvi, les ha vist en els últims quatre partits que ha jugat, dos com a titular,i dos entrant des de la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)