Sabadell

Objectius girats

Sabadell. En cinc jornades, de mirar cap a la promoció d'ascens, s'ha passat a témer per la salvació. Una tendència que s'ha repetit diverses vegades al llarg d'aquest campionat

Ja ho diuen que, en una lliga tan llarga com la segona divisió, les dinàmiques et marquen inevitablement el futur i les teves esperances. En el cas del Sabadell, novell en aquesta categoria 18 anys després de l'última participació, està patint les anades i vingudes que marquen el dia a dia d'aquesta competició. I és que encadena cinc jornades sense guanyar i ha passat de parlar dels llocs de promoció com una possibilitat, a mirar amb temor les posicions de descens, que estan a vuit punts.

“És totalment injust pensar que encadenem cinc jornades sense perdre i que s'acosta la ratxa de mals resultats anteriors. És de pessimista dir que queden 7 jornades per igualar aquella ratxa de 12 partits. Ja ho veurem”, afirmava Lluís Carreras després del partit contra l'Alcoià en què va reconèixer que estava molt content amb l'actitud dels seus. “Si passem 12 partits sense guanyar potser és perquè no ho mereixem. I si ens avancen els que vénen per darrere serà perquè no mereixem estar en aquesta categoria”, analitzava el tècnic.

Tendència repetida

El camí del Sabadell en aquesta lliga ha estat marcat per les tendències. Es va passar de fer un inici increïble encadenant dues ratxes de tres partits sense perdre fins a no conèixer la victòria en els 12 xocs següents. Just quan va veure la llum al final del túnel, ho va resoldre guanyant cinc de sis partits, això sí, abans d'encadenar aquesta ratxa vigent d'uns altres cinc partits sense vèncer. “Sembla que tinguem 38 punts i estiguem ja salvats, és la sensació que em fa quan encara queden molt punts per jugar-se”, afirmava per altra banda l'entrenador en la línia del que pensa el vestidor arlequinat: “No podem relaxar-nos encara. Queden onze finals molt complicades i que es decidiran per petits matisos”, va manifestar a l'agència EFE David de Navas, porter i un dels capitans arlequinats.

Sembla que tinguem 38 punts i que ja estiguem salvats, és la sensació que em fa quan encara queden molts punts per jugar
Encara queda molta feina a fer en el campionat i sembla que la gent això no ho vegi
David de Navas
porter del sabadell
No podem relaxar-nos; no hi ha res fet. Queden onze finals molt complicades i que es decidiran per petits matisos
Si ens avancen els que tenim darrere és perquè potser no mereixem estar en aquesta categoria
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.