Barça

A l’expectativa

Barça. Xavi torna a la feina amb l’equip després de dos dies de descans, en espera de la reunió amb Laporta que resolgui el seu futur

El galimaties que hi ha al voltant de la banqueta blaugrana no es resoldrà, a priori, almenys fins dilluns que ve. Serà quan el Barça acabi la lliga, amb l’última jornada, en què visita diumenge (21 h) el Sevilla al Sánchez Pizjuán, que Xavi Hernández i Joan Laporta es trobaran. De la cita, entre entrenador i president, que serà la setmana vinent en data encara per determinar i en què s’hi entreveu també la presència de la resta de membres de la comissió esportiva –Deco, Rafael Yuste, Bojan Krkic, Enric Masip i Joan Solé–, n’ha de sortir el desenllaç de tot plegat.

I és que, exactament un mes després que Laporta i Xavi acordessin continuar braç a braç la temporada que li queda de contracte al tècnic, la situació ha tornat a virar. Perquè ara Laporta, que va acabar convençut de la continuïtat del tècnic, que va fer marxa enrere en la seva decisió d’abandonar el càrrec anunciada al gener, ja no ho veu clar. El president s’ho rumia. Hi ha la part esportiva, la sentimental i també l’econòmica; acomiadar-lo, en la delicada situació financera existent, li costaria uns 20 milions d’euros. Tot i això, els executius del club treballen en un possible relleu i, és clar, el soroll no cessa. Ahir va transcendir que Deco (director esportiu) i Bojan (coordinador de l’àrea de futbol) van desplaçar-se a Londres, i en aquest sentit diverses informacions van vincular aquest viatge amb una reunió amb Hansi Flick i el seu representant, Pini Zahavi, agent que manté una bona relació amb Laporta. L’entorn del tècnic alemany, però, va negar que aquesta trobada es produís.

Mentrestant, Xavi es manté a l’expectativa. Ahir, el de Terrassa va tornar a la feina amb l’equip després de dos dies de descans, dilluns i dimarts, un cop segellat l’objectiu de mínims de quedar segon amb la victòria (3-0) sobre al Rayo Vallecano. En una sessió duta a terme al camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva Joan Gamper, el grup va preparar l’últim duel al feu del Sevilla. Qui sap si serà l’últim de Xavi com a entrenador blaugrana.

LA DECISIÓ

Laporta continua rumiant si Xavi és l’entrenador que ha de dirigir l’equip el curs vinent

EL DESENLLAÇ

President i tècnic es trobaran després del duel de diumenge al feu del Sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)