Nàstic

El Guadalajara dóna vida

Nàstic. Tuni recorda que és la mala ratxa de l'equip de Castella-la Manxa el que els ha donat “permís per tenir més oportunitats”, i que no n'hi haurà més si no derroten demà l'Alcorcón

El Nàstic es manté amb alguna possibilitat de permanència gràcies, bàsicament, a la mala ratxa del Guadalajara, que, després de puntuar en només tres dels últims 15 partits, ha deixat la zona tranquil·la de la classificació per situar-se en la divuitena plaça, la que marca la zona de permanència, amb 8 punts més que el Nàstic. Per sobre de l'equip de Castella-la Manxa hi ha l'Osca, amb 11 punts més que els grana. “Hem tingut moltes finals, i només la mala ratxa del Guadalajara ens ha donat permís per tenir més oportunitats. Contra l'Alcorcón tenim l'última”, va dir ahir Tuni, conscient que tornar a perdre significaria, ara sí, dir adéu prematurament a la segona A. Tuni considera que la relliscada que més mal ha fet al Nàstic va ser perdre a Sabadell: “No els havíem de tenir tant respecte, podíem haver tret un resultat millor.” Tuni espera tornar a ser titular contra l'Alcorcón, malgrat que al davant tornarà a la titularitat Orbegozo com a punta de referència. Tuni, Morán i Dani Abalo podrien ocupar la segona línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)