Nàstic

Dues alegries en set mesos

Nàstic. L'equip grana és, de molt, el pitjor local (11 punts, 7 menys que el següent), un fet que explica que tingui un peu i mig a segona B, ja que els números de fora el situarien a mitja taula

El Nàstic no és cuer de segona A ni té un peu i mig a segona B per casualitat. Hi ha una dada que evidencia la mala temporada de l'equip grana: des que va començar la competició, ara fa set mesos i mig, només ha estat capaç de guanyar dos dels 16 partits disputats al Nou Estadi. És, de bon tros, el pitjor equip de segona A com a local, amb només 11 punts de 48 possibles. En aquesta classificació, el segon pitjor és el Cartagena, que ha aconseguit 18 punts al seu estadi, set més que el Nàstic. Tots els altres han aconseguit, com a mínim, 20 punts. Les dues úniques victòries del Nàstic al Nou Estadi han estat, però, destacades. La primera va ser en el debut de Jorge d'Alessandro, el recordat 5-0 contra el Sabadell; la segona va ser contra un dels equips que lluiten per pujar, l'Elx (1-0). El Nàstic és, a més, l'equip menys golejador al seu terreny de joc (12 gols). En l'aspecte defensiu, en canvi, no és dels pitjors locals, ja que ha rebut 20 gols, una quantitat que els situa al per sobre de set equips. Els rivals, però, en fan prou amb poca cosa per aconseguir fruits al Nou Estadi.

Demà, el Nàstic no té cap altre remei que millorar les estadístiques del Nou Estadi, ja que està obligat a derrotar l'Alcorcón per continuar somiant en una permanència cada cop més complicada. Després, a l'equip de Jorge d'Alessandro l'esperen nou partits, cinc a fora i quatre a casa. Han de visitar Tarragona; dos rivals directes en la lluita per evitar el descens, l'Alcoià i el Girona, i els dos equips que ara ocupen les dues primeres posicions, el Deportivo i el Celta.

Si hagués sabut millorar el rendiment a casa, la situació del Nàstic no seria tan delicada, ja que a fora de casa té unes xires més dignes. L'equip grana hi ha guanyat tres partits (a Alcorcón, Alacant i Cartagena) i hi ha aconseguit 14 dels 25 punts que té. En aquesta estadística, el Nàstic se situaria a la zona mitjana, amb més punts que el Numància, vuitè, el Sabadell i el Las Palmas. El problema, però, és que l'equip tarragoní té molts problemes a casa, on l'afició està massa acostumada, des de fa algunes temporades, a tenir alegries amb comptagotes.

EN CAMP CONTRARI

Hi ha obtingut 14 dels 25 punts que té, una puntuació que el situaria per sobre de 7 equips

AL NOU ESTADI

Només ha estat capaç de guanyar 2 partits dels 16 disputats, contra el Sabadell i l'Elx

L'Alcorcón, el Llevant de segona A

D'Alessandro considera que no serà fàcil demà millorar els registres al Nou Estadi amb una victòria. El tècnic del Nàstic compara el rival, l'Alcorcón, amb el Llevant: “És un equip molt rígid, amb 4-4-2 molt lineal, de manera que serà un partit tremendament tàctic.” “L'Alcorcón té eficàcia, convicció i humilitat, i això el fa gran i perillós, en la línia del Llevant a primera; és l'equip revelació”, sosté. Com tots els partits que està jugant el Nàstic les últimes setmanes, el de demà contra l'equip madrileny “és transcendental, més que important”, segons D'Alessandro, que espera el suport de l'afició, tot i que admet que l'horari, tres quarts de vuit del vespre, “no és el millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)