Girona

Míchel: “El gol fa mal, però la sensació és molt bona”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa del Parc dels Prínceps després d’una dura derrota al darrer moment del seu equip. “Crec que hem donat una bona imatge a nivell de club. En el terreny de joc som un club humil i volíem disfrutar el debut a la Champions. El més important és que el que hem fet avui, més enllà del resultat, ens ajuda a seguir creixent. Ells han sigut superiors i als darrers 30 minuts ens han empès cap a la nostra àrea. El gol fa mal, però la sensació és molt bona”, ha declarat el tècnic madrileny.

Orgull per la feina i respecte a l’afició

“Orgull sempre l’hem de tenir quan ens posem aquesta samarreta, guanyem o perdem. Hem de tenir respecte per a la gent i crec que tots ho hem fet. Fa tres anys que els hi demano això i volem seguir en aquesta línia. Som un equip molt humil i hem acumulat coses molt positives a la motxilla. Avui tots ells mereixen aquest reconeixement”, ha explicat Míchel.

Sentiment d’orgull en una nit especial

“No l’he acabat de sentir bé, no estava del tot atent amb l’himne. Quan veus la gent en el terreny de joc, la il·lusió i tot el recorregut que ha fet el club, doncs avui hi ha hagut aquest sentiment d’orgull i pertinença. M’he recordat dels moments que ha viscut el club”, ha comentat emocionat.

Competir de tu a tu

“Aquest és l’objectiu. L’altre dia vaig dir que estàvem lluny del Barça i ara et dic el mateix del PSG. Som un club que porta temps fent bé les coses i només demano a la gent nova que s’enganxi a la gent que porta temps aquí. Futbolistes que han patit, i de la nit al dia no s’aconsegueixen les coses.”

Gazzaniga, perdonat per l’errada

“Els errors formen part del joc, i Gazzaniga ha fet tres parades increïbles que podien haver sigut gols. Aquest error és meu, i ell se n’ha d’oblidar. Li he donat l’enhorabona; no sé si estarà dolgut, però ell sap que té tota la nostra confiança.”

Sobre l’afició

“És meravellós, es mereixen un dia així. Avui hem tingut la xerrada d’en Jota, que va arribar al club a tercera divisió. L’afició ho valora i se sent orgullosa, esperem que estiguin ben representats.”

La nota positiva: sumar més cames

“Ara venen cinc partits en 18 dies, no tenim temps per entrenar. Necessitem que tothom estigui endollat, i això passa per fer canvis. Aquesta serà la tònica. Hi ha jugadors que avui no han entrat i dissabte han de jugar. Hi ha poc temps de recuperació, vam fer una plantilla una mica més llarga. El fons d’armari és positiu i hem d’aconseguir que tothom estigui endollat fins al darrer moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)