Sabadell

Continuen amb ‘jet lag'

Sabadell. Els arlequinats acaben amb superioritat numèrica però encadenen, contra el Las Palmas, quatre partits consecutius perdent. Els locals van ser superiors a la primera meitat

sabadell0

LAS PALMAS1

Hi ha qui no creu en les dinàmiques, que aquestes les marquen el partit a partit i que el que s'ha fet en el partit anterior no afecta per a res al partit següent; hi ha d'altres que justificaran la derrota d'ahir contra el Las Palmas per les baixes (8), i d'altres que pensaran que el factor camp (i sobretot a Gran Canària) és decisiu en la majoria de partits de segona divisió.

Sigui com sigui, el Sabadell va encadenar ahir la quarta derrota consecutiva, aquesta vegada sí, superat pel seu rival, que va manar a la primera part i va conservar a la segona. Perquè els de Sergio Lobera, que arribaven pràcticament amb l'aigua al coll a la lliga, eren vintens i estaven plens de dubtes. I ahir el públic va acabar ovacionant la plantilla, la directiva i el cos tècnic amb què l'exentrenador del Terrassa ja va sortir reforçat el dia de copa. El Las Palmas va saber fer-se fort en els últims moments en què havia perdut l'aire i un jugador, amb l'expulsió de Momo. Un avantatge que no van saber aprofitar els de Carreras, que van xutar un cop a porta i en el temps afegit, per mitjà de Juvenal.

Com si de jet lag es tractés, el Sabadell va sortir adormit, a excepció d'un gran canari, Nauzet Pérez que va fer de tot i més per salvar el seu equip. El porter va estar molt encertat en la primera part desviant una rematada de Vitolo que va acabar anant al travesser i tapant una passada de la mort cap a Dani Guerrero. Precisament va ser l'atacant el botxí d'un Sabadell que va cometre un error imperdonable entregant la pilota a Vitolo. El tresquartista va connectar amb Guerrero, que va batre Nauzet davant la mirada d'Òscar Ramírez.

Superioritat numèrica

Després del gol, el Las Palmas va continuar assetjant l'àrea del Sabadell amb un xut de Momo (27'), una rematada de cap de Javi Guerrero (34), una gardela de Momo (ja a la segona part), que va sortir desviat per poc) i un contraatac de Thievy.

Carreras va moure la banqueta a la recerca de més atac mentre el Las Palmas anava perdent oxigen. En el moment en què els arlequinats encerclaven els de Lobera als seus tres quarts, Momo va rebre la segona targeta posant l'ai al cor als seus. Perquè els vallesans gaudien de la pilota, penjaven perillosament a l'àrea rival i amb els precedents grocs, a l'illa eren pessimistes amb l'esdevenir del partit. Però el Sabadell no va tenir gens de profunditat i no aconseguia fer lluir Barbosa. De fet, l'única ocasió en què va intervenir el porter per evitar directament un gol va ser amb un xut de Juvenal al temps afegit.

LAS PALMAS: Barbosa, Pignol (David García, 75'), Deivid, Murillo, Dani Castellano, Javi Castellano, Nauzet Alemán, Momo, Vitolo (Vicente, 82'), Thievy i Javi Guerrero (Tyronne, 60'). SABADELL: Nauzet Pérez, Óscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Èric Reverter, 81'), Espasandín, Héctor Simón, Moha (Fito, 81'), Juvenal, Collantes, Aníbal i Arteaga (Uli Dàvila, 59'). GOLS: 1-0 (17') Javi Guerrero. ÀRBITRE: Sánchez Martínez (Múrcia). T.G.: Als locals Momo, Vitolo, Javi Castellano, David García, Nauzet i Vicente; als visitants Juvenal. Hèctor Simon Espasandín. T.V.: Al local Momo (75') per doble amonestació. PÚBLIC: 10.040 espectadors a l'Estadi de Gran Canària.
Per guanyar s'ha de saber patir. Ningú va dir que fos fàcil, però em quedo amb els tres punts
Sergio Lobera
tècnic del las palmas
No podem donar aquestes facilitats en defensa perquè després costa molt fer gol
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Els lesionats provoquen el debut d'Èric

Lluís Carreras es va haver d'endur a Las Palmas dos jugadors del filial (segona catalana), Èric Reverter i Arnau Garcia, a causa de les múltiples baixes. Jesús Olmo, Nabil Baha, Eneko Fernández, Tortolero, Abraham Paz i Juanjo, per lesió, Manu Lanzarote, per sanció, i Antonio Hidalgo, que no va jugar perquè va acabar tocat contra la copa, van ser les baixes. En els últims minuts, quan el Sabadell buscava profunditat al davant, el cos tècnic va decidir fer debutar Èric Reverter, el talentós extrem del filial. Èric, amb el 26 a l'esquena, va disputar els últims deu minuts de partit. “M'ha agradat molt en el seu debut; potser acaba tenint més minuts”, va dir Lluís Carreras a la sala de premsa després del partit. Reverter és un jove extrem esquerrà traçut amb la pilota.