Sabadell

“Amb el primer gol en contra, ens hem alliberat”

Lluís Carreras Entrenador del Sabadell

Un pletòric però mesurat Lluís Carreras va sortir ahir a la sala de premsa de la Nova Creu Alta lamentant la necessitat de l'equip de rebre un gol en contra per començar a jugar bé. “Crec que ha tingut més pes el 0-1, perquè ha fet que ens esperonéssim, que perdéssim el respecte al rival. De tota manera, sí que és cert que arribar al descans amb 0-2 hauria estat molt difícil”, va afirmar el tècnic arlequinat, que va destacar la capacitat de reacció de l'equip: “Aquest equip en té molta. Però jo el definiria dient que té molta intenció en cadascuna de les seves accions. Sobretot quan ens alliberem, quan ens traiem la cotilla. Però ens ha passat en molts partits. Quan ens marquen sempre ens traiem la por de sobre i comencem a jugar més.”

El tècnic va negar que el seu equip fos irreconeixible en la primera part sense la pilota als peus: “Penso que, per exemple, el Barça va tenir molt més la possessió de la pilota en el partit de la primera volta. El Sabadell ha estat fidel al que és, el que passa és que també tens al davant un Barça B, que és un dels millors equips sortint amb la pilota des del darrere.”

Carreras, que no va negar en canvi que tingués un tarannà especial la victòria atès el seu passat blaugrana, també va lloar alguns dels seus jugadors, com ara Moha o Antonio Hidalgo: “L'experiència és un grau. Si no pots igualar la qualitat, que són dos jugadors que en tenen, ho has de suplantar amb millor col·locació, velocitat, etc.” També el debutant Toño, que va bregar amb Deulofeu, va rebre els elogis del tècnic: “No teníem dubtes en aquest sentit. Què podria ser millor que debutar a casa i contra un dels millors jugadors de la categoria, juntament amb Lanza?”

INTENCIÓ

“Aquest equip té molta intenció en cadascuna de les seves accions quan s'allibera”

MOHA I HIDALGO

“L'experiència és un grau. A més, són dos jugadors que tenen molta qualitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)