Sabadell

De rebot i de penal

Sabadell. Els arlequinats tornen al camí de la victòria i l'encert a la Nova Creu Alta aprofitant dos errors del Múrcia, en un partit pragmàtic però discret pel que fa al futbol ofensiu

MÚRCIA1


SABADELL2


No va ser divertit, però a poc més pot aspirar un equip en zona de descens. El Sabadell va sortir ahir de les brases, ja que va tornar a guanyar, gairebé un mes després, en un partit de nou poc brillant, però que va servir per tranquil·litzar una plantilla que havia reconegut cert nerviosisme. Salamero havia avisat que en aquest partit es tractava de no cometre errors i de maximitzar els del rival; és a dir, pragmatisme i, per tant, molta pilotada. I li va servir el plantejament, que va tenir en un inici amb molta rauxa els seus millors moments. El Sabadell va ser tan pràctic que va obtenir els tres punts gràcies a un gol en pròpia porta i a un penal per mans en una centrada que no anava enlloc. El partit no tenia control i els tres punts es van quedar a casa. Típic en la categoria.

En el primer quart d'hora, els arlequinats van forçar errors del rival i es van acostar amb molt perill. Els homes de Salamero sentien l'anhelat –els últims dos partits van ser fora de casa– suport de la grada i van plantar un petit setge que va desembocar en el gol i en un xut al pal. La primera ocasió, però, va ser un xut des d'una falta lateral de Collantes que es va passejar per l'àrea petita fins que Casto va refusar amb els punys (6'). L'extrem andalús va ser protagonista en la jugada del gol després d'una retallada i una passada interior que Acciari va introduir en pròpia porteria. Eren els millors moments dels arlequinats, que, a mesura que anava passant la primera meitat i que el Múrcia es col·locava millor, van ser més previsibles en atac. Abans, però, Tamudo va caure a la banda esquerra i va posar una pilota que no va entrar pel mèrit de Casto i la fortuna del pal, previ xut de Gato amb l'esquerra.

Gol encaixat

El Sabadell va rebaixar les pulsacions i va notar la poca mobilitat dels quatre homes de davant, de vegades plenament estàtics, fins al punt de generar només una ocasió en mitja hora. Mentrestant, el partit, sense control, va donar dues oportunitats al Múrcia. En la primera, Saúl (26') va enviar als núvols una galopada de Tete, i en la segona, a pilota aturada, Dos Santos va enviar el partit al descans en empat (32'). Tamudo, un minut després, hauria pogut esmenar l'error si el seu xut no hagués sortit massa creuat.

Després de la represa, els arlequinats es van trobar amb el gol de penal per mans d'Òscar Sánchez. A partir d'aquí, van alternar moments de tenir la pilota i moments de renunciar-hi sense patir gaire per la concentració en la segona jugada rival, gairebé l'única raó de ser dels de Julio Velázquez. El Sabadell, un pèl partit al final, va donar a Tete l'ocasió d'empatar, però Nauzet va estar atent (81'). Espasandín, d'altra banda, hauria pogut sentenciar amb un rebot que va anar al travesser (89'), però al final, en plena bogeria, Crespí va salvar providencialment i Nauzet va deixar els punts a casa.

SABADELL: Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Espasandín; Collantes (Sutil, 71'), Longás, Juanjo, Gato; Edgar (Aníbal, 65') i Tamudo (Hidalgo, 77'). MÚRCIA: Casto; Truyols, Dos Santos, Óscar, Àlex Martínez (Malonga, 80'); Acciari, Toribio (Iván Moreno, 64'); Tete, Dorca, Saúl (Wellington Silva, 46'); i Kike. GOLS: 1-0 (13') Acciari en pròpia porta. 1-1 (33') Dos Santos. 2-1 (56') Gato de penal. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Als locals Cristian, Longás, Nauzet, Sutil i Juanjo; als visitants Álex Martínez, Òscar i Truyols. PÚBLIC: 3.345 espectadors a la Nova Creu Alta. COMENTARI: Del Sabadell, es van quedar fora de la convocatòria Arteaga, Pablo Ruiz, Olmo, Barral i Rúper.
El partit ha estat força descontrolat des del principi i no ha tingut un dominador clar
Julio Velázquez
entrenador del múrcia
Hem hagut d'optar pel joc directe per evitar que el rival castigués els nostres errors
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Avui hem proposat una mica menys, però hem aprofitat les ocasions que hem tingut
Nauzet Pérez
porter del sabadell

El club valorarà una sanció interna a Sutil

Hi havia molt pocs aficionats del Múrcia –cap ni un a la zona reservada per a l'afició visitant i un petit reducte, dividit en dos, a la tribuna–, però Paco Sutil es va encarregar de donar-los notorietat. El jugador es va dirigir amb un gest insultant a aquesta petita representació d'aficionats visitants, que el van increpar quan va sortir a escalfar. Javi Salamero valorarà una sanció pel règim intern que té el club. “No ho he vist i és la primera notícia que en tinc”, va començar explicant l'entrenador del Sabadell. “Si és així, és evident que aplicarem el règim intern, perquè els jugadors són professionals i s'han d'abstreure d'aquestes situacions.” Salamero, però, va acabar disculpant el jugador: “Aquesta setmana no ha estat fàcil per a ell, i per una situació provocada per altres”, va dir sobre els comentaris dels aficionats del Múrcia a les xarxes socials i per un article publicat a La Verdad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)