Sabadell

Tornant-se a aixecar

Sabadell. Gato i Collantes han deixat enrere l'oblit del curs passat i s'han erigit en els habituals de Salamero a l'atac arlequinat. L'alacantí és el màxim golejador gràcies als penals

Tres gols de penal han deixat Manuel Gato com a màxim golejador del Sabadell. Res a veure amb els registres de l'alacantí la temporada passada, que va veure porteria només un cop pels pocs moments que va tenir al camp. De fet, quant a minuts, gairebé iguala en onze partits (690) tots els minuts que va disputar amb Lluís Carreras (710) en 21.

Gato lidera l'atac del Sabadell juntament amb Juan Collantes, l'home amb més regularitat en l'onze de Salamero en la part ofensiva. L'absència de Manu Lanzarote –era indiscutible la temporada passada– ha obert a l'extrem andalús les portes de la banda dreta. La comparativa de minuts, de fet, és prou clara: en aquests moments del curs, l'any anterior acumulava 315 minuts i ara ja en suma més de 930.

Oasi a les bandes

“Això és una cosa més i no té importància. Feia temps que no tenia aquesta sensació, però el més important és que l'equip guanyi”, afirmava Gato sobre el fet de ser el màxim golejador de l'equip. Tot i ser-ho (gràcies a tres penals), el seu rendiment, igual que el de Collantes, ha tendit a la irregularitat. De fet, l'ex-Cartagena va exterioritzar la seva frustració en l'últim partit xutant una ampolla d'aigua en arribar a la banqueta quan va ser substituït. Tant si estaven malament com si estaven bé, Salamero ha hagut de tirar endavant amb els dos jugadors per la falta de competència. Sotan no ha donat la talla i l'entrenador del Sabadell no ha volgut ni sentir a parlar de tornar a alinear Arteaga: “Els que vau veure el partit contra el Còrdova, vau veure que Arteaga no va estar encertat”, va dir Salamero fa quinze dies, abans de no convocar-lo per al darrer partit.

Per això, el cos tècnic arlequinat ha fet participar tant com ha pogut Paco Sutil. L'extrem de Jaén no ha fet amb el grup més de dos entrenaments en les últimes dues setmanes i malgrat això ha disputat minuts en els dos partits corresponents: 22 minuts a Lugo i 19 a la Nova Creu Alta contra el seu exequip, el Múrcia.

JUAN COLLANTES

931
minuts
ha jugat Collantes, el triple que en la jornada 12 el curs passat.

MANUEL GATO

690
minuts
acumula Gato, 20 menys dels que va disputar en tot el curs passat (710).

Salamero insisteix a defensar Sotan

Javi Salamero insisteix en la seva idea sobre l'existència d'una animadversió envers Sotan Tanabe pel fet de ser japonès. Així ho va dir després del partit contra el Còrdova i ho va confirmar dies després. “No ho vaig dir perquè fos en calent, sinó perquè ho crec així”, va dir el tècnic, que es va sentir ferit quan li van preguntar si la titularitat de l'extrem a Lugo es devia a la presència de Sakamoto a la llotja de l'Anxo Carro. “Amb aquella pregunta se'm va faltar al respecte com a entrenador”, va sentenciar.

Per tercera setmana seguida, Salamero va tornar a incloure Sotan en la convocatòria, tot i que en el partit contra el Múrcia va decidir deixar-lo a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)