Sabadell

“Apliquem el règim intern”

Sabadell. Miquel Olmo afirma que la decisió d'apartar Paco Sutil és “en benefici de tothom”, mentre que el jugador continua sense entrenar-se amb l'equip i no vol fer declaracions

Des que dimarts passat el club va comunicar a Paco Sutil que li obre un expedient per qüestions disciplinàries, el jugador no ha aparegut vestit de curt en cap entrenament de l'equip. El club li ha donat via lliure per absentar-se mentre es busca equip, i ja li ha comunicat que aquesta temporada no tornarà a vestir més la samarreta amb la bandera japonesa a la màniga.

“El club té un règim intern i el que hem fet és aplicar-lo”, va explicar ahir l'entrenador, Miquel Olmo. “La decisió [d'apartar-lo] l'hem presa amb tota la responsabilitat, i és clar que hi tinc a veure”, va continuar el terrassenc, que va afegir: “Ho hem fet en benefici de tothom, de la plantilla i, sobretot, de l'entitat.”

D'altra banda, Sutil, que no té precisament una bona relació amb Olmo, i el Sabadell ja negocien la seva desvinculació, sempre supeditada al que pugui trobar el jugador durant el mercat d'hivern. El jugador, que no ha volgut fer declaracions, no té una de les fitxes més altes de la plantilla, i això podria facilitar la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)