Sabadell

Tres és respirar

Sabadell. Els arlequinats somien en la tercera victòria consecutiva, un fet sense precedents aquesta temporada, que els faria fer un salt molt important en la taula classificatòria

“En aquesta lliga tan igualada, si guanyes tres partits estàs mirant més a l'ascens que al descens.” Aquest tòpic, que ja cansa de tant ressonar en tots els camps de la segona A, es podria fer realitat a la Nova Creu Alta si avui el Sabadell aconsegueix la tercera victòria consecutiva. El conjunt arlequinat, que mai ha aconseguit enllaçar tres triomfs seguits aquest curs, se la juga contra el Madrid Castella, un rival directe, per deixar enrere la zona baixa de la taula en una jornada amb diversos enfrontaments directes. La carambola perfecta per al Sabadell –inclou derrota del Barça a Alcorcón, victòria pròpia i relliscada del Mirandés a Alacant– deixaria als arlequinats quatre punts per sobre del descens i amb un gros d'equips pel mig.

El partit d'avui servirà per trencar una de les dues millors dinàmiques de la competició. L'eufòric conjunt arlequinat ha guanyat 9 punts dels últims 12 i ha sortit del descens. El Castella també ha fugit d'una zona molt compromesa –la cua– a còpia de cinc partits sense perdre i quatre triomfs en línia. “Hem tingut una aturada necessària, perquè tots estàvem saturats de la sèrie d'esdeveniments que es van produir”, assenyala Miquel Olmo, tècnic dels arlequinats. Al terrassenc no el preocupa gens ni mica que l'equip vegi trencada la seva progressió amb aquesta aturada nadalenca. “Veus com han arribat, amb la il·lusió en els entrenaments. Aquest grup cada dia creix i té fam de futbol.”

Aquesta és la nostra lliga. Són els partits que hem de guanyar tant sí com no. Seria un cop de moral
Raúl De Tomás
davanter del madrid b
Hem tingut una aturada necessària, perquè tots estàvem saturats de la sèrie d'esdeveniments que es van produir
Veus com han arribat, amb la il·lusió en els entrenaments. Aquest grup cada dia creix
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Busquen un lateral esquerre

La decisió de no comptar amb tres jugadors de la plantilla, Sutil, Ruper i Barral, es basa en les necessitats que té el Sabadell, afectat per les baixes. El conjunt arlequinat busca un lateral esquerre amb garanties que tregui d'aquella posició Toni Lao, dretà. “La situació d'Espasandín [lesionat] ens obliga a buscar un lateral esquerre, perquè volem tenir les posicions doblades”, va dir ahir Miquel Olmo, que necessita una altra incorporació, concretament la d'un banda dreta. Aquí, l'opció més factible és la de fer fitxa a Cristóbal Márquez, que ha agradat a l'entrenador i a la direcció esportiva. Márquez, però, tot i que hi pot jugar, no és un home pur de banda, sinó més aviat un enllaç amb la davantera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)