Sabadell

Una trempera que espanta

Sabadell. Els arlequinats sumen la quarta victòria en línia alliçonant un Recre en inferioritat numèrica tota la segona part. Els d'Olmo queden a un punt de la zona de promoció d'ascens

SABADELL2


RECREATIVO1


L'entrenador vendrà que l'equip va partit a partit. Els jugadors diran que encara queda massa lliga per mirar amunt en la classificació. I el vicepresident primer afirmarà que fa quatre dies patia tant que la diferència amb el descens és massa minsa. Però el futbol ara dicta que els arlequinats tenen motius per no perdre el somriure i per no fer baixar una trempera que espanta. Ahir van signar la quarta victòria consecutiva alliçonant futbolísticament un Recreativo que fins fa no gaire era el paradigma futbolístic de la segona A. Una ximpleria de Montoro en forma d'entrada per darrere i pagada amb una expulsió immediata va donar una superioritat numèrica decisiva al Sabadell durant tota la segona meitat. Els d'Olmo ho van aprofitar, i no només pels gols, sinó pel monòleg de joc que van desenvolupar. Longás es va posar el frac, el Recre va cedir espais i els gols els van marcar un central i un japonès. No és cap acudit; tampoc ho és que el Sabadell es projecti tan amunt en la taula, i ben fet que fa, ara que tot fa baixada.

La primera meitat va ser un guió escrit cent vegades en partits de la categoria. Poques ocasions, molt d'avorriment i gol de l'equip local, sense haver fet gaires mèrits, en una jugada enrevessada. Montoro (14') va avançar el seu equip en una pilota salvada per Crespí, previ error de marcatge de la defensa arlequinada. La primera meitat va anar passant entre badall i badall fins que, cinc minuts abans del descans, Llorente va enviar per sobre del travesser un xut des de la frontal. L'acció va activar tant el partit que va provocar un curtcircuit al cervell del local Montoro, expulsat per una bajanada al mig del camp.

Monòleg visitant

El Sabadell va saber ser protagonista i Longás va tornar a brillar. Va conduir cadascuna de les jugades de perill com ara una falta d'Arteaga (50'), un xut de Collantes al travesser (55') i un servei de Tamudo massa alt (66'). La feblesa del Recre sense pilota va ser tan greu que els vallesans van trencar el sac. Passada de Collantes en profunditat, centrada al bell mig de l'àrea i Kiko Olivas, que hi era de casualitat, va fer realitat l'empat (76'). La superioritat era tan sincera que els vallesans s'hi van abocar, sense resposta dels locals, i Sotan va fer el gol de la victòria assistit per Collantes (85').

RECREATIVO: Cabrero; Cifu, Zamora, Morcillo (Linares, 78'), Fernando Vega; Jesús Vázquez, Montoro, Jorge Larena (Álvaro Antón, 59'); Arana, Ezequiel (Dimas, 46') i Joselu. SABADELL: Nauzet; Carlos Hernández, Martí Crespí, Kiko Olivas, Toni Lao (Tamudo, 60'); Llorente, Longás; Collantes (Olmo, 86'), Arteaga (Edgar, 72'); Sotan i Aníbal. GOLS: 1-0 (14') Montoro. 1-1 (72') Kiko Olivas. 1-2 (85') Sotan. ÀRBITRE: Lesma López. T.G.: Als locals Jorge Larena i Zamora; als visitants Collantes, Llorente, Anibal i Carlos Hernández. T.V.: Al local Montoro (43') per vermella directa. PÚBLIC: 7.121 espectadors al Nuevo Colombino.
El Recreativo ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut. Veure la classificació fa goig
Raúl Tamudo
davanter del sabadell
És el gol més important de la meva carrera perquè ha suposat la victòria de l'equip
Sotan Tanabe
atacant del sabadell
Se'ns ha obert un nou escenari amb l'expulsió. El Recre s'ha tancat per defensar el resultat
Miquel Olmo
ENTRENADOR DEL SABADELL

Olmo inventa per tenir un onze apte

Les coses no feien gaire bona pinta per al Sabadell abans del partit, ja que Hidalgo va caure de l'onze perquè no ha superat uns problemes físics. La baixa del capità va fer més evident la falta d'un migcampista de caire més treballador, que finalment el Sabadell no va necessitar. L'equip no va trobar a faltar Juanjo ni tampoc Cristian, suplert per un central, Carlos, al lateral dret. Arteaga va tornar a ser titular i fins i tot va jugar 12 minuts de lateral esquerre quan Olmo va fer entrar Tamudo per Toni Lao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)