Sabadell

Indignats amb els àrbitres

Sabadell. L'equip creu que ha estat massa castigat pels últims arbitratges i el club presentarà un recurs per la segona targeta a Carlos. Ignasi Lúquez diu que presentar una queixa formal en aquest cas és de “covards”

Els dos últims partits han encès la plantilla del Sabadell contra dels àrbitres. El conjunt arlequinat s'ha sentit menystingut pels col·legiats, que, segons afirmen, han tingut incidència en els dos darrers resultats. A la plantilla li va fer molt mal no haver aconseguit un resultat positiu dissabte passat contra el Deportivo, en què va ser expulsat Carlos Hernández i en què Muñoz Mayordomo, debutant en la categoria, va obviar unes mans de Laure dins de l'àrea en l'últim minut del partit. “El penal va ser molt clar, fins i tot es va sentir. L'expulsió de Carlos també és molt rigorosa, i ja et quedes en inferioritat numèrica al camp del líder, i així és molt difícil”, assenyalava Miquel Olmo, a Ràdio Sabadell just després del duel.

La polèmica encara caldeja, i el conjunt arlequinat va tornar ahir als entrenaments després d'un dia de descans encara amb l'acció del penal al cap. De cara al proper partit podria tenir repercussions en forma de protesta, perquè hi ha un sector de l'afició que està preparant alguna acció. “Sempre que sigui amb respecte, la gent pot dir el que vulgui, és clar”, manifestava el vicepresident primer del Sabadell, Ignasi Lúquez. El dirigent també va confirmar que el Sabadell no presentarà cap protesta formal a la lliga. “Victimismes, els mínims”, va assenyalar Lúquez, que va insistir: “No és necessària, perquè ens serviria de poc. Queixar-nos per actuacions d'aquest tipus penso que és de covards, perquè els àrbitres de vegades et poden donar i de vegades et poden treure.”

Balanç

“El penal és molt clar, claríssim. Amb la mà evita que la pilota passi dins l'àrea i això sempre és penal”, deia ahir l'exàrbitre assistent de primera divisió Rafa Guerrero, en declaracions a La Xarxa, sobre la infracció de Laure. Si bé és cert que el Sabadell ha estat injustament castigat pels àrbitres en les dues últimes jornades, els arlequinats n'han tingut també de calentes, i força, al llarg de la temporada. És dels equips en la segona A que més penals ha xutat i també dels que més minuts ha jugat amb superioritat numèrica. “No ens sentim menyspreats per la lliga. [...] Aquí, victimismes els mínims”, afirmava Lúquez.

El que sí que farà el Sabadell és interposar un recurs contra la segona targeta que va suposar l'expulsió de Carlos Hernández. L'àrbitre interpreta que el central arlequinat va “agafar un contrari en la disputa per una pilota”, segons recull en l'acta.

No ens sentim menyspreats per la lliga. [...] Aquí, victimismes els mínims
Ignasi Lúquez
vicepresident primer del sabadell
No és necessària una queixa formal, perquè ens serviria de poc. Queixar-nos per actuacions d'aquest tipus penso que és de covards
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)