2a divisió A

Que no s'aturi la festa

Fi d'any. L'Olot visita el camp del Vila-real B (a les 18.00 h) amb l'objectiu de sumar la segona victòria consecutiva i allargar la bona ratxa de resultats amb Rodri (set punts de nou possibles)

L'Olot visita el camp del Vila-real B (18.00 h) amb l'únic objectiu ambiciós de sumar els tres punts i marxar amb la sensació d'haver maquillat un inici de curs marcat per la irregularitat. Des de l'arribada de Rodri a la banqueta, el conjunt garrotxí encara no coneix la derrota i ha sumat set dels nou punts possibles. El rèdit amb el barceloní dirigint l'equip ha estat positiu i, a més, s'han aconseguit dues victòries a domicili, contra el Mestalla (1-3) i el Lleida Esportiu (0-2), i a Vila-real els olotins tenen l'oportunitat de continuar escalant posicions i mantenir un marge prudencial amb el descens directe, unes posicions que han estat molt a prop des de l'inici de la campanya: “Anem a Vila-real amb la intenció de treure un bon resultat tot i saber que ens enfrontem a un rival que pot provocar problemes a qualsevol contrincant”, explica el tècnic del conjunt olotí, Antonio Rodríguez Rodri, que respecte al rival ho té clar: “El Vila-real fa diversos anys que cuida molt bé el seu futbol de base. Cada curs pugen dos o tres futbolistes amb el primer equip, destinen un pressupost elevat al filial i fitxen jugadors, alguns d'ells contrastats, per jugar-hi. A més, no fa gaire jugaven a segona A. Sabem que ho tindrem força complicat”, analitza Rodri.

El rival, a un bon nivell

El filial groguet està en el millor moment de la temporada després de sumar quatre victòries en els últims cinc partits de lliga –només va perdre al camp del Lleida Esportiu (2-0)– i, un cop adaptats tots els jugadors nouvinguts a l'estiu, la maquinària que dirigeix Paco López comença a carburar correctament. Després de coquetejar amb les posicions de descens, els castellonencs ja ocupen la vuitena plaça a només tres punts de la fase d'ascens: “Molts dels seus jugadors viuen en etapa d'aprenentatge i potser sí que tenen una mica d'inexperiència. De totes maneres, són un equip molt treballat i ja miren de no cometre errors. Cada vegada són més sòlids com a equip i, sobretot, en defensa.”

Incògnites tàctiques

En l'últim partit de lliga, contra el Lleida Esportiu, Rodri va sorprendre el rival amb una disposició tàctica 5-3-2 en detriment de l'habitual 4-4-2. L'experiment va funcionar gràcies a la bona anàlisi que s'havia fet del rival però davant el Vila-real B la incògnita serà si es repetirà el mètode o es tornarà al sistema habitual: “Hem de fer entendre als jugadors que no importa la disposició tàctica. Les intencions i la idea sempre han de ser les mateixes, les nostres”, comenta Rodri sobre aquest aspecte. El tècnic tindrà la baixa d'Enric Gallego.

LA PRÈVIA

Hem de fer entendre als jugadors que no importa la disposició tàctica. Les intencions i la idea sempre han de ser les mateixes, les nostres
Anem a Vila-real amb la intenció de treure un bon resultat tot i la perillositat del rival
Antonio ‘Rodri'
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)