2a divisió A

Molts deures pendents

Barça B. Els d'Eusebio, amb les dures paraules de la setmana passada encara en el record, visiten el Valladolid obligats a millorar la seva imatge i a obtenir un bon resultat per allunyar-se de baix

Com ja li va passar fa dues setmanes en el desplaçament a Montilivi, on va aconseguir l'única victòria dels últims vuit partits disputats, el Barça B torna a afrontar un partit a domicili obligat a aconseguir un resultat positiu per no complicar-se més la vida. I com contra el Girona, visita un dels candidats a l'ascens, el Valladolid (a les 19h, en directe per Esport 3), situat en posicions de play-off tot i haver guanyat només un dels últims sis partits de lliga. No serà fàcil, doncs, per al conjunt d'Eusebio Sacristán aconseguir un triomf que li permetria allunyar-se una mica del descens, ja que ara el té només a tres punts. El conjunt castellà, a més, és un dels més sòlids com a local, així ho demostra el fet que només hagi perdut un dels deu partits disputats a Zorrilla entre la lliga i la copa, de la qual precisament va quedar eliminat aquest dijous contra l'Elx. Si hagués passat, hauria estat el rival del Barça en els vuitens de final. Aquest desgast pot jugar, doncs, a favor del filial, que ja va viatjar ahir cap a Valladolid, en un duel que serà especial per a Eusebio: “Seria fantàstic tornar a casa, a la meva terra, i aconseguir la victòria. L'objectiu és fer un molt bon partit i acabar l'any de la millor manera.”

A les dificultats intrínseques del rival, al qual Eusebio valora com “un equip amb molta qualitat, velocitat, i jugadors que generen molt de joc i que són de primera i tenen experiència”, al filial blaugrana s'hi afegeixen les pròpies, ja que passa un dels pitjors moments de la temporada. Així es va veure la jornada anterior, contra el Mirandés al Miniestadi, on no només va caure derrotat, sinó que va mostrar una molt mala imatge, cosa que va provocar les dures paraules d'Eusebio, que quan va acabar el partit va deixar clar que no permetria que cap dels seus jugadors utilitzés el filial “com un aparador personal”. El tècnic de La Seca, però, que recupera Bagnack, ja es va disculpar davant de la plantilla i divendres, davant dels mitjans, va voler rebaixar la tensió: “Estic molt content de com estan treballant els jugadors tota la temporada. Hem de seguir pensant amb l'esperit col·lectiu i solidari.” Rubi, el curs passat integrant del cos tècnic blaugrana, només té les baixes de llarga durada de Roger Martí i Alejandro Alfaro.

LES FRASES

Seria fantàstic tornar a casa, a la meva terra, i guanyar. L'objectiu és fer un molt bon partit i acabar l'any de la millor manera
El Valladolid té molta qualitat, velocitat i jugadors experts que generen molt de joc
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Sense Patric, Diagne de nou com a lateral dret

X.S.

Sense Patric en la convocatòria per decisió tècnica –la setmana passada ja va ser suplent contra el Mirandés–, Diagne té tots els números per continuar ocupant el lateral dret, com ja ha passat en diversos partits. El senegalès de 20 anys cada cop està adquirint un rol més important al filial –15 partits, 14 de titular– i dimarts ja va anar convocat per al duel de copa contra l'Osca amb el primer equip, tot i que finalment no va jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.