2a divisió A

Poca presència a les àrees

3'
Sebas Coris es fabrica un espai al vèrtex de l'àrea i el seu xut ras amb la cama dreta es perd a córner, a l'esquerra de Moragón, després que la pilota reboti en Querol.

5'

Nova rematada de Coris que rebota en un defensa i la pilota, ja sense força, la bloca sense cap problema Moragón.

10'

Intent de córner directe de Pitu que Becerra atrapa amb molta seguretat.

11' 0-1

Després d'un error d'Enric Pi, Sandaza recupera la pilota i protagonitza una gran acció individual, sortejant dos jugadors i endinsant-se a l'àrea. El davanter etziba un xut que no anava entre els tres pals, però MATA, atent, posa el peu i bat Moragón per baix.

15'

Richy prova una falta directa des de 35 metres, molt forta però massa centrada, sense problemes per al porter del Llagostera.

24'

Un altre córner molt malintencionat de Pitu, que Richy, a l'alçada del primer pal, rebutja novament a córner.

26' 0-2

Falta que cargola molt bé Granell i rematada de cap de RAMALHO anticipant-se a la sortida en fals de Moragón que es cola per l'escaire.

28'

Córner enverinat i molt tancat de Ríos que genera un embolic a l'àrea del Girona. El primer xut de Jorge el rebutja Íñiguez. L'acció continua, però Sergio León s'adorm en excés i Ramalho allunya el perill.

32' 1-2

RÍOS REINA torna a executar un córner al més pur estil Pitu i sorprèn Becerra, que reclama falta.

33'

Granell penja una falta al segon pal, on Lejeune s'aixeca més que ningú i posa la pilota a l'àrea petita, on emergeix Moragón per atrapar.

40'

Richy ho torna a provar des de casa seva, però torna a enxampar ben col·locat Moragón, que controla el sobrebot.

50'

Falta que penja Granell i, tot i que la pilota acaba a la xarxa amb un xut de Lejeune, l'àrbitre feia estona que havia invalidat l'acció per una falta de Mata a Moragón.

58'

Sergio León toca una falta en curt per Alcalá, que remata als núvols.

62'

Centrada de Cifu des de la dreta i rematada de cap de Lejeune per sobre el travesser.

63'

Pitu cargola una falta i Enric Pi la pentina, però la pilota es perd per mil·límetres a la dreta de Becerra.

64'

Xut de Granell que atrapa Moragón.

67'

Centrada de Tito des de la dreta i rematada, a l'altre costat, de Pi que es perd per sobre el travesser.

83'

Sergio León intenta un gol olímpic i la pilota es perd fora a l'alçada del segon pal.

86'

Falta llunyana de Richy a les mans de Moragón.

89'

Sergio León ho prova amb l'esquerra i Becerra bloca sense problemes.

92'

Centrada enverinada de Ríos que cap jugador remata.

94'

Després d'una falta a Imaz, que queda commocionat, l'àrbitre xiula el final del partit abans del llançament.