Sabadell

L'esquerra, decidida

Samu de los Reyes i Clerc. El sevillà, que no compta pel Lugo, recalarà cedit al Llagostera. El català, poc utilitzat per l'Espanyol, va declinar una oferta d'Alsina perquè vol anar al Sabadell

La posició del lateral esquerre ha estat tant pel Llagostera com pel Sabadell un bon mal de cap. Tots dos equips li posaran remei quan oficialitzin l'arribada de Samu de los Reyes i de Carlos Clerc, respectivament. El conjunt llagosterenc està molt aprop d'aconseguir la cessió del fins ara jugador del Lugo (igual que Arturo, el primer fitxatge d'hivern dels blaugrana, és propietat del Còrdova); i els vallesans esperen tancar la cessió del futbolista de l'Espanyol aquesta mateixa setmana.

Samu vol aixecar el vol

Amb l'arribada de Samu el Llagostera reforçarà una posició que anava justa d'efectius i en la qual Enric Pi s'hi ha consolidat en les últimes jornades. Ríos Reina i Ruymán també hi han actuat al llarg del curs, encara que més com a alternatives. Samu, de 22 anys i format a les categories inferiors del Sevilla (hi va passar tretze anys), va tastar el futbol professional per primera vegada en el Sabadell, quan hi va aterrar en el mercat d'hivern del curs 2012/13. A la Nova Creu Alta el lateral va jugar habitualment (tretze titularitats) i va demostrar tenir un gran destresa i potencia en els llançaments de banda, una virtut que li podria anar molt bé al Llagostera.

Tot i el bon paper fet a Sabadell, a l'estiu del 2013 Samu va fer les maletes cap al Còrdova, aleshores equip de segona A, on va jugar 25 partits, 19 com a titular. Després, amb l'ascens dels cordovesos a primera divisió, es va decidir que el millor per al jugador era una cessió al Lugo, on aquest curs només ha disputat dos partits de lliga, sempre a l'ombra de Manu. Ara Samu intentarà recuperar la seva millor versió en el Llagostera.

Clerc, decidit

L'arribada de Carlos Clerc s'està dilatant més en el temps del que totes les parts esperen. En un principi, l'Espanyol va voler frenar la cessió cap al Sabadell ja que considera que l'oferta arlequinada és molt inferior. L'entitat només pot pagar una part proporcional del sou molt més baixa que el Llagostera, per exemple. Clerc, de fet, tenia ofertes del Saragossa i l'Osasuna però qui hi va apostar fort va ser Oriol Alsina. El jugador va declinar la proposta del club llagosterenc, molt ben vista per l'Espanyol, perquè té un gran record de la seva etapa al Sabadell i hi vol anar tant sí com no. Clerc va jugar la temporada passada, cedit pels perquitos, i va tenir una gran part de la responsabilitat de l'escalada de posicions que va fer l'equip en la segona part del curs passat. Al jugador se l'ha vist sovint en la llotja de la Nova Creu Alta.

Clerc no ha jugat gens amb l'Espanyol aquest curs. Només ha tingut minuts a la copa i a la Copa Catalunya. Sergio González va fer una declaració d'intencions en l'última convocatòria a la copa contra el València quan va cridar a Rubén Duarte, lateral esquerre del filial, en el seu lloc.

SAMU

El del sevillà serà el segon reforç d'hivern del Llagostera, després d'Arturo

CLERC

El jugador no està tenint minuts a l'Espanyol i vol tornar on va jugar el curs passat

OFERTA

L'Espanyol volia que el jugador anés al Llagostera però Clerc vol anar al Vallès

Aníbal també espera que es resolgui aviat

El Sabadell encara mourà l'arbre del mercat una mica més i intentarà portar ja aquesta setmana a Aníbal Zurdo per reforçar la seva davantera.

El davanter espera que es resolgui aquesta setmana mentre el club està buscant el finançament que li permeti fer front al sou del jugador, tal i com passa amb Clerc. Aníbal, propietat del Cruz Azul mexicà, també arribaria com a cedit en el cas que es concretés la incorporació.

El jugador està boig per tornar al conjunt arlequinat on la temporada passada va fer el millor any de la seva carrera a segona divisió (18 gols). La seva associació amb Hidalgo i Collantes (els dos veterans també han fet per convèncer el jugador) va ser clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)