Girona

El Girona canvia tres consellers per l’exigència de la UEFA

El Girona FC ha fet avui la junta general extraordinària d’accionistes per aprovar canvis en el consell d’administració, un pas necessari per adaptar-se a les exigències de la UEFA per poder coincidir amb el Manchester City a la lliga de campions. És el cas de John MacBeath, Simon Cliff i Ingo Bank. El club els ha substituït per Matthew Shayle, Edward Hall i Paul Hunston, tots tres com a vocals. Cap dels nous consellers, com tampoc els anteriors, tenen una relació directa i activa amb Girona.

Els retocs en el consell d’administració són paral·lels a l’exigència de rebaixar la participació del City Football Group en l’accionariat de la societat.

El comunicat

El Girona ha fet un comunicat brevíssim per explicar els canvis: “La Junta Extraordinària d’Accionistes del Girona FC celebrada avui, ha aprovat el nomenament de Matthew Shayle, Edward Hall i Paul Hunston com a nous vocals del Consell d’Administració. Substituiran a John MacBeath, Simon Cliff i Ingo Bank que han deixat el seu càrrec.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)