Sabadell

El retorn del davanter Aníbal Zurdo ja és oficial

Sabadell. El club vallesà va tancar ahir l'esperada cessió fins a final de temporada del futbolista del Cruz Azul mexicà, que ha de millorar les prestacions ofensives dels arlequinats

Ja feia dies que les negociacions estaven avançades, però faltava concretar alguns aspectes econòmics i fins ahir al vespre el Sabadell no va poder fer oficial la cessió, fins a final de temporada, del davanter del Cruz Azul Aníbal Zurdo, que torna a la Nova Creu Alta. Aníbal passarà aquest matí a primera hora el reconeixement mèdic, tot seguit participarà en l'entrenament amb la resta de la plantilla a Sant Oleguer i serà presentat a les cinc de la tarda.

Amb Aníbal, el Sabadell completa les reformes a la davantera que ha efectuat aquest hivern i que van tenir en l'arribada de Benja fa un parell de setmanes el primer capítol. L'altra operació en el mercat de gener que espera tancar el club vallesà és un altre retorn, el del jugador de banda esquerra de l'Espanyol Carlos Clerc, per bé que la falta de recursos econòmics ha complicat les coses les últimes hores.

Dues temporades profitoses en l'etapa anterior, amb 74 partits de lliga disputats i 28 gols, són l'aval amb què Aníbal torna a la Nova Creu Alta, on ha d'ajudar a millorar les prestacions ofensives d'un equip que ha perdut per lesió un dels seus referents ofensius, Tamudo, que no tornarà a l'equip fins a la recta final del campionat, mentre que Juanto, autor de dos gols, no ha ofert el rendiment esperat. El gol, bastant repartit fins ara, té en Collantes (8), Tamudo (4) i Gato (3) els principals exponents.

GRAN RECORD

Aníbal va deixar el Sabadell el juny passat després de 74 partits i 28 gols en dos cursos

MERCAT D'HIVERN

El mexicà s'afegeix a Benja en la nòmina de reforços d'atac dels arlequinats

MÉS ALTES

L'altre retorn que busca el club vallesà, el de Carlos Clerc, s'ha complicat

Sense gaire sort en l'aventura mexicana

Les dues bones temporades al Sabadell van fer que Aníbal Zurdo, de 32 anys, tingués unes quantes ofertes. Finalment, va acceptar la del Cruz Azul, ja que tenia ganes de jugar en el futbol de Mèxic, el seu país d'origen, tot i que es va traslladar a l'Estat espanyol de ben petit. Però en el club de Ciutat de Mèxic no ha tingut la sort esperada. Va arribar-hi per disputar el torneig Apertura, però amb prou feines ha participat en tres partits i no ha marcat cap gol. El seu baix rendiment li va valer alguna crítica de l'entorn, ja que s'esperava més de la seva arribada. Finalment, el davanter i el Cruz Azul, amb el qual li queda encara un any i mig de contracte, van prendre la determinació de la cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)